Nijhof, André & Karssing, Edgar & Wirtz, Raoul & Bruijn, Theo de

Schrijver:
Titel: En nu doorpakken! Gedragsverandering in de Nederlandse bouwsector.
ISBN: 9789023244424
Taal: Nederlands
Uitgever: Van Gorcum
Bijzonderheden: 2008, 182pp, paperback
Prijs: € 10,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
In Nederland is een boeiende transitie gaande in de bouwsector.
Van een behoudende, op prijs gerichte sector naar een innovatieve, transparante en op maatschappelijke meerwaarde gerichte sector.
Dit is echter geen eenvoudige opgave in een gefragmenteerde sector zoals de bouw, waar geen van de partijen haar normen en waarden kan opleggen aan de ketenpartners. Velen zouden wel anders willen, maar niemand kan dat alleen. Om deze transitie te realiseren is meer nodig dan het optuigen van structuren en managementsystemen.
De basis voor een dergelijke transitie is het gedrag van medewerkers in alle geledingen in de bouw.

'En nu doorpakken!' beoogt een kader aan te reiken voor verantwoord gedrag in de bouw en geeft handreikingen op welke wijze dit gedrag kan worden versterkt. Het boek is bedoeld voor bestuurders van opdrachtgevers en -nemers in de bouw, projectleiders, toezichthouders en studenten bouwmanagement.

Dit boek schetst een duidelijk kader voor verantwoord gedrag in de bouwsector. Het biedt handreikingen om gedragsverandering te stimuleren en te verankeren.
De echte kracht ligt in het feit dat er veelvuldig praktische voorbeelden worden gegeven. Kortom boeiende stof voor iedereen met belangstelling voor bouw en bouwmanagement.
Verder lezen

De boekenzolder uit Sellingen

Logo De boekenzolder

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De boekenzolder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.