G. Sheffield - 1914-1918

Schrijver:
Titel: 1914-1918
ISBN: 9789021532332
Uitgever: Kosmos Uitgevers
Bijzonderheden: Gelezen, kan ezelsoren, vouw in de kaft, vlekjes, verkleuring, deukjes of lichte slijtage hebben. Conditie: Goed. Editie: 1. Jaar: 2009. Taal: Nederlands.
Prijs: € 39,75
Verzendkosten: € 4,95 (binnen Nederland)
Meer info:
De Eerste Wereldoorlog is een van de meest verschrikkelijk periodes in de wereldgeschiedenis. In het boek wordt beschreven hoe aan het westelijke front diverse grote veldslagen hebben plaatsgehad, waarbij talloze, veelal jonge soldaten zijn gesneuveld, hoe de nieuwste oorlogswapens werden ingezet en waartoe de oorlog uiteindelijk heeft geleid.

Gary Sheffield is historicus en autoriteit op het gebied van de Eerste Wereldoorlog. Zijn boeken zijn bestsellers in Engeland en ze zijn in diverse landen gepubliceerd.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

Logo boekenbalie

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit Belgie) betalen. Het is niet mogelijk boeken af te halen. - Op voorraad in ons magazijn. - Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden. - Stevig verpakt - We verzenden ook naar België voor € 6,75 - Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

G. Sheffield - 1914-1918