David-Neel, A. - Een vrouw trekt door Tibet

Schrijver:
Titel: Een vrouw trekt door Tibet
ISBN: 9789064410741
Taal: Nederlands
Uitgever: Sirius En Siderius
Bijzonderheden: Soft paperback, pp 204, conditie: goed, maar waterschade/bruine vlekken. Boek goed leesbaar
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Achterkant:

Door het verlaten landschap van het onherbergzame Tibetaanse land trekken twee armoedige bedelpelgrims voort. Wie zijn die pelgrims en wat is hun doel?
Het zijn en vrouw van middelbare leeftijd en een jongeman (haar zoon?). Zelfs bij een andere inspectie lijken het gewone inlandse bedelpelgrims te zijn, zoals er zoveel in het oude Tibet (van voor de Chinese invasie) rondzwierven, op weg naar een van de vele heilige plaatsen. Wei zou vermoeden dat een van deze armoedige reizigers een goed vermomde blanke vrouw is uit het verre westen? (...)
Verder lezen

Ikigai Books uit Zaltbommel

Logo Ikigai Books

Verzendkosten:
Mocht u om welke reden dan ook moeite hebben met uw aankoop, neem dan allereerst contact op met de verkoper. Retournering is mogelijk, maar dan wel in en na overleg met de verkoper van het boek. Het geleverde boek blijft eigendom van de verkoper tot het moment dat het koopbedrag op zijn bankrekening is bijgeschreven. Reclames ten allen tijd binnen vijf dagen.
De verzendkosten bedragen € 2,73 oplopend tot eventueel € 4,50 (= brievenbusformaat) en € 7,25 = (bezorg- pakketpost (= tarieven binnen Nederland).
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Ikigai Books

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Ikigai Books
  • Na uw bestelling ontvangen u en Ikigai Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Ikigai Books vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Ikigai Books kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.