Diverse auteurs - Van Arendsoog en Joop ter Heul / oude kinderb

Schrijver:
Titel: Van Arendsoog en Joop ter Heul / oude kinderboeken over bakvissen, Hollandsche jongen, cowboys, kabouters en detectives
ISBN: 9789058977380
Taal: Nederlands
Uitgever: Terra
Bijzonderheden: 2007, Gebonden in goede staat
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 9,00
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
In Van Arendsoog en Joop ter Heul passeren aan de hand van thema's vele populaire kinderboeken uit de periode 1900-1970 de revue. Zo'n 450 'toppers van toen' zijn, voorzien van een toelichting, afgebeeld. Daarnaast wordt een groot aantal andere titels genoemd. Alle kans dus dat u uw lievelingsboeken van vroeger tegenkomt. Om nog eens achterom te kijken en al die gouden leesmomenten uit uw jeugd opnieuw te beleven.
Verder lezen

Pronkboeken uit Rotterdam

Logo Pronkboeken

Bijdrage portokosten in Nederland € 3,50 naar België € 4,50 Bij bestellen meerdere boeken blijft de portobijdrage respectievelijk € 3,50 en € 4,50 Het boek is ook direct van onze website http://www.pronkboeken.nl te bestellen, dan is I-deal betaling mogelijk. Dit is van toepassing op alle boeken die wij op boekwinkeltjes geplaatst hebben.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Diverse auteurs - Van Arendsoog en Joop ter Heul / oude kinderboeken over bakvissen, Hollandsche jongen, cowboys, kabouters en detectives

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Pronkboeken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Pronkboeken
  • Na uw bestelling ontvangen u en Pronkboeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Pronkboeken vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Pronkboeken kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.