Willem van Iependaal - Polletje Piekhaar - Willem van Iependaal

Schrijver:
Titel: Polletje Piekhaar - Willem van Iependaal
Taal: Nederlands
Uitgever: F G Kroonder
Bijzonderheden: 9e druk, conditie goed, er staat een naam in geschreven
Prijs: € 4,00
Verzendkosten: € 3,65 (binnen Nederland)
Meer info:
In de krotten aan de Zandstraat achter het stadhuis aan de Coolsingel wonen Daan Schrammer, bijgenaamd Polletje Piekhaar, vanwege de petroleum in zijn haar tegen de luizen, en zijn vrienden. Zij duiken op in het bruisende theaterleven van het Casino Royal aan de Coolsingel met zijn revues, operettes, komieken en worstelaars, om met zakkenrollen, handeltjes en diefstalletjes hun kostje bij elkaar te scharrelen. Balletje, één van de vrienden van Polletje word gepakt en raakt in de gevangenis. Het is eind twintiger jaren vorige eeuw. Honger heerst, kinderen slapen op straat waar het onveilig is.
Verder lezen

ans 2e hands shop

ans 2e hands shop uit Hoek van Holland

Logo ans 2e hands shop

VERZENDEN IN NEDERLAND Verzendkosten: tot 100 gram 2,75 tot 350 gram 3,65 tot 2 kg 4,00 Pakketten kunnen al vanaf 4,50 worden verzonden door DHL VERZENDEN NAAR HET BUITENLAND : na prijsopgave De meeste van mijn 1722 boeken hebben de conditie zgan (zo goed als nieuw). 4 juni 2020

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Willem van Iependaal - Polletje Piekhaar - Willem van Iependaal

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij ans 2e hands shop

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met ans 2e hands shop
  • Na uw bestelling ontvangen u en ans 2e hands shop een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van ans 2e hands shop vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • ans 2e hands shop kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.