Rolien Scheffer, Arjen Nolles, Maarten Praamstra - Hoofdletter

Schrijver:
Titel: Hoofdletter zin punt
ISBN: 9789491065293
Uitgever: Kleine Uil, Uitgeverij
Bijzonderheden: . Conditie: Als nieuw. Editie: 1. Jaar: 2012. Taal: Nederlands.
Prijs: € 3,90
Verzendkosten: € 3,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Proza, het nieuwe gedicht? De grenzen tussen proza en poëzie vervagen. Gedichten presenteren zich als een kort verhaal, waarin zinnen beginnen met een hoofdletter en eindigen met een punt. De prozagedichten zijn schijnbaar doodeenvoudig. Maar wat maakt de teksten van Nyk de Vries en Fred Papenhove tot gedichten en waarom heet A.L. Snijders een prozaïst? En de hermetische, of de lyrische poëzie - is die schijndood, of springlevend? Staat hier romantiek tegenover nuchtere feitelijkheid?
Wordt de dichtkunst opnieuw 'ontpoëtiseerd', om met C. Buddingh' te spreken?
In deze bloemlezing van poëziefestival Dichters in de Prinsentuin 2012 wordt van alle tachtig deelnemers een gedicht opgenomen. Verzen en prozagedichten, in deze bundel staan zij gebroederlijk naast elkaar. Een rijk overzicht van de hedendaagse poëzie in Nederland en Vlaanderen.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

Logo boekenbalie

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal of bancontact betalen. Het is niet mogelijk boeken af te halen. - Op voorraad in ons magazijn. - Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden. - Stevig verpakt - We verzenden ook naar België voor € 6,75 - Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Rolien Scheffer, Arjen Nolles, Maarten Praamstra - Hoofdletter zin punt