Admiralty Sailing Directions NP 27 Channel Pilot.

Schrijver:
Titel: Admiralty Sailing Directions NP 27 Channel Pilot.
Taal: Engels
Uitgever: United Kingdom Hydrographer of the Navy, 1999
Bijzonderheden: Rare year 1999, 4th edition, hardcover bound 487 pp with many illustrations and tables. Beautiful book (read extra info and see photos)
Prijs: € 29,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Book complete- yes
Condition of the tire - very good (see photos).
Pages loose no
torn / chewed- no
Rust stains - no
Moisture damage- no
Written in text-no
Ex libris- no

Zeldzaam jaargang 1999 4e druk, hardcover gebonden 487 pp met veel illustraties en tabellen. Mooi boek (lees extra info en zie foto's).

Boek compleet- ja
Staat van de band - Heel goed (zie foto's)
Bladzijdes los- nee
gescheurd/aangevreten- nee
Roestvlekken- nee
Vochtschade- nee
In tekst geschreven-nee
Ex libris- nee
Verder lezen

AntiekBooks uit Lelystad

particulier

Logo AntiekBooks

Als verzamelaar probeer ik de boeken die niet meer in mijn verzameling passen, op een zodanige wijze te verkopen, zoals ik ze zelf ook graag kopen. Namelijk met een duidelijke omschrijving van de algehele staat en voorzien van meerdere foto's. Hierdoor kunt u zich een goed, eerlijk en heel duidelijk beeld vormen van de boeken die ik wil verkopen!
De laatste 15 jaar hebben ik vooral zeldzame en hele zeldzame boeken verzameld. Een gedeelte hiervan stel ik nu weer beschikbaar voor andere gepassioneerde verzamelaars. Daardoor creëer ik voor mezelf ook de mogelijkheid, om weer in nieuwe zeldzame aankopen te kunnen blijven investeren. In mijn aanbod, zult u dus ook een groot aantal zeldzame en uiterst zeldzame boeken aantreffen! De meeste (zeldzame) boeken heb ik al heel erg lang in het bezit en kunnen daardoor nu een heel waardevol bezit worden voor een andere verzamelaar worden!
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

 - Admiralty Sailing Directions NP 27 Channel Pilot.  - Admiralty Sailing Directions NP 27 Channel Pilot.  - Admiralty Sailing Directions NP 27 Channel Pilot.  - Admiralty Sailing Directions NP 27 Channel Pilot.  - Admiralty Sailing Directions NP 27 Channel Pilot.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij AntiekBooks

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met AntiekBooks
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en AntiekBooks een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van AntiekBooks vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • AntiekBooks kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.