J. Gerits, Joris Gerits - 365

Schrijver:
Titel: 365
ISBN: 9789085420842
Uitgever: Manteau
Bijzonderheden: Zeer goed, kan zeer lichte gebruikssporen hebben. Conditie: Als nieuw. Editie: 1. Jaar: 2007. Taal: Nederlands.
Prijs: € 11,45
Verzendkosten: € 4,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Een overdonderend boek over verwaarloosbare futiliteiten en de kern van de zaak:leven, liefde, literatuur. Soms is literatuur niet verzonnen, maar doorleefd. Het zijn die boeken die ertoe doen, die je bij de keel grijpen, die de je bij de keel grijpen, die de alledaagsheid tonen zoals je haar nooit hebt gezien. 365 is zon boek. In 365 is een schrijver aan het woord die met durf en souplesse zijn van liefde, leed en literatuur doordesemd leven onder woorden brengt. Hij slaagt zo gord in zijn opzet dat dit dagboek vanaf de eerste zinnen het persoonlijke overstijgt en uitgroeit tot een kroniek van deze tijd.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

Logo boekenbalie

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit Belgie) betalen. Het is niet mogelijk boeken af te halen. - Op voorraad in ons magazijn. - Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden. - Stevig verpakt - We verzenden ook naar België voor € 6,75 - Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

J. Gerits, Joris Gerits - 365