R. Warren - Doelgericht leven - dagboek

Schrijver:
Titel: Doelgericht leven - dagboek
ISBN: 9789063534318
Uitgever: Uitgeversgroep Jongbloed
Bijzonderheden: Gelezen, kan ezelsoren, vouw in de kaft, vlekjes, verkleuring, deukjes of lichte slijtage hebben. Conditie: Goed. Editie: 1. Jaar: 2004. Taal: Nederlands.
Prijs: € 2,00
Verzendkosten: € 3,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Veertig dagen lang, iedere dag: extra tijd voor God. Denk er niet gering over, weet wat je doet, als je meedoet! Want je loopt het risico dat je leven totaal op z'n kop wordt gezet. Veertig dagen lang, elke dag een kernpunt van je geloofsrelatie met God. Lezen in de bijbel. Bidden. Met anderen in een kleine groep samen delen, elkaar bevragen, eerlijk zijn voor God en voor elkaar. Wie niet waagt, die niet wint. Wie wél de moed heeft, mag eraan beginnen. Met het boek 'Doelgericht Leven' of met dit dagboek. De kernteksten staan er allemaal in, en er is ruimte voor je eigen verwerking. En de ruimte in je eigen hart, die kan de Heilige Geest Zelf scheppen. Doelgericht leven, een ander leven.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

Logo boekenbalie

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit Belgie) betalen. Het is niet mogelijk boeken af te halen. - Op voorraad in ons magazijn. - Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden. - Stevig verpakt - We verzenden ook naar België voor € 6,75 - Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

R. Warren - Doelgericht leven - dagboek