Babauta, L. - Zen to Done / van to-do naar ta-daa

Schrijver:
Titel: Zen to Done / van to-do naar ta-daa
ISBN: 9789052616919
Taal: Nederlands
Uitgever: Academic Service
Bijzonderheden: 1ste Druk / 2009 / 95pp / Paperback / In Zo Goed Als Nieuwstaat
Prijs: € 12,50
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Samenvatting:

We hebben het druk. We lijden aan informatiestress en e-mail-overload, woorden die tot voor kort niet in ons woordenboek stonden. Nu wel. We hebben moeite in de heksenketel van de informatiemaatschappij overeind te blijven. En tegelijkertijd willen we meer zin geven aan ons dagelijks leven, werkelijk betrokken zijn bij alles wat we doen. Hoe krijgen we nu eindelijk eens alles op orde? Hoe maken we korte metten met al die takenlijstjes? En vinden we tegelijkertijd rust?

Zen to done laat zien hoe je oude gewoontes de deur kunt wijzen en nieuwe in je leven toe kunt laten. Je leert simpele, maar krachtige nieuwe gewoontes die duidelijkheid verschaffen over welke taken en werkzaamheden het belangrijkst zijn, zonder afleidingen. Deze nieuwe gewoontes vormen de sleutel tot een productief, georganiseerd en vereenvoudigd leven. Het boek is geschreven vanuit de vaste overtuiging dat echt iedereen slechte, oude gewoontes kan afleren zolang je maar vastberaden bent je leven te willen verbeteren en je niet al te grote stappen ineens zet. Het lezen van dit boekje is de eerste stap!

De auteur heeft zich bij het schrijven van dit boek laten inspireren door de succestitels Getting Things Done van David Allen en Stephen Covey's 7 Habits of Highly Effective People.

Leo Babauta is auteur, hardloper en vegetari r en het levende bewijs dat je geen supermens hoeft te zijn om je leven te kunnen veranderen. Zo is hij met behulp van de ZTD-methode gestopt met roken, gezonder gaan eten en meer gaan verdienen.
Verder lezen

VeelBoeken uit Alkmaar

Logo VeelBoeken

De verzendkosten bedragen: Binnen Nederland - Brievenbuspost €4,40 - Pakketpost €5,75 // Naar België - Pakketpost €7,50 // Uw bestelling wordt verzonden in een hoge kwaliteit bubbeltjesenvelop of in een hoge kwaliteit kartonnen doos om een goede verzending te realiseren // Het ophalen van boeken is mogelijk op afspraak na 19:00. Deze aanvraag kunt u via de mail indienen. // Voor verdere vragen of wanneer u uw boeken aan ons wilt verkopen kunt u contact opnemen via de mail.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Babauta, L. - Zen to Done / van to-do naar ta-daa

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij VeelBoeken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met VeelBoeken
  • Na uw bestelling ontvangen u en VeelBoeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van VeelBoeken vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • VeelBoeken kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.