Christine Page - Energetisch genezen / werken met chakra's

Schrijver:
Titel: Energetisch genezen / werken met chakra's
ISBN: 9789020243659
Taal: Nederlands
Uitgever: AnkhHermes, Uitgeverij
Bijzonderheden: 2002, 218pag / nette staat paperback / foto = boek / altijd snelle verzending
Prijs: € 17,50
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
2002, 218pag / nette staat paperback / foto = boek / altijd snelle verzending

//Samenvatting
Zowel bedoeld voor professionele hulpverleners als voor de leek, is Energetisch genezen een buitengewoon toegankelijk, helder geschreven en goed uitgewerkt boek. Het gaat niet alleen over spirituele groei en ontwikkeling, maar ook over de kans en de gelegenheid die ziekzijn ons biedt om het geestelijke proces op alle niveaus te ondersteunen. Het is een echt zelfhulpboek, voorzien van praktische schema's en oefeningen, een gids om je stap voor stap te, ontplooien. Het is ook een zeer waardevol naslagwerk voor therapeuten, genezers en lesgevenden. Dr. Page onderzoekt hoe we fijnstoffelijk in elkaar zitten en gaat na welke gezondheidsklachten en ziektebeelden samenhangen met het (dis)functioneren van onze chakra's, en hoe dit alles zijn weerslag heeft op onze spirituele ontwikkeling. We krijgen zo meer inzicht in de betekenis en de zin van aandoeningen voor onze innerlijke groei. Energetisch genezen is een moedig, uitdagend en stimulerend boek dat moeilijke vragen niet uit de weg gaat en ons aanmoedigt om te kijken naar (ons gebrek aan) heelheid op alle niveaus: lichamelijk, mentaal en spiritueel. Dr. Page baseert zich op eigen klinische ervaring en observaties. Zoals ze het zelf zegt: 'Mijn patiënten zijn altijd mijn beste leermeesters geweest'
Verder lezen

Boekengeluk uit Ruinerwold

Logo Boekengeluk

*Alle boeken zijn in zeer goede tot nieuwstaat. Nooit inschrijvingen, arceringen, onderstrepingen, leesvouwen.
Of apart vermeld.

*Originele foto's van het betreffende boek. Meerdere foto's altijd opvraagbaar
*de specifieke druk van het boek wordt altijd vermeld.
*Altijd reactie binnen max. 24 uur met de verzend en -betaalgegevens. Niets ontvangen? Mogelijk is dan de bevestiging in uw spam box terecht gekomen. U kunt me ook rechtstreeks mailen op boekengeluk@hotmail.com.
*Boeken worden altijd (uiterlijk) eerstvolgende werkdag na betaling verstuurd. U ontvangt altijd de track en trace code.
Kosten verzenden:
Brievenbuspakjes via PostNL 4 euro (INCL track en trace code).
Boeken die niet door de brievenbus passen worden als pakketpost via DPD naar huisadres verstuurd. Verzendkosten 6 euro.
Als u voorkeur voor Post.nl heeft (6,75) of naar een pickuppoint naar keuze ( 4,50) dan is dat ook mogelijk. Geeft u het dan aan bij uw bestelling. Boeken naar België gaan altijd met DPD. Meestal binnen 2 werkdagen bij u thuis.
Dikkere boeken die niet door de brievenbus passen (incl verpakking meer dan 3,2 cm) kunnen als u wilt ook opengeslagen verstuurd worden zodat het als brievenbuspost verstuurd kan worden voor 4 euro via Post.nl
Niet elk boek is daar even geschikt voor vanwege de rug van het boek. Ik kan u per besteld pakketpostboek hierover adviseren.
2 boeken (met een max dikte van 3,2 mm) kunnen vaak wel naast elkaar verstuurd worden zodat u slechts 1 x verzendkosten brievenbuspost 4 euro betaalt, via Post.nl
Tot 10 kilo zelfs voor slechts 6,75 euro
*Bij bestelling van meer dan 50 euro gratis verzenden. Bestellers uit België krijgen dit als korting op het verzendbedrag. 4 euro brievenbuspost of 5,75 pakketpost.
*Doorlopend nieuwe titels.
Spiritualiteit, psychologie, filosofie, esoterie, persoonlijke ontwikkeling, management, gezondheid en lifestyle.
* Onverhoopt niet tevreden? Gratis retour
*Het Geluk van een goed Boek*
Met vriendelijke groet, Janet
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Christine Page - Energetisch genezen / werken met chakra's Christine Page - Energetisch genezen / werken met chakra's Christine Page - Energetisch genezen / werken met chakra's Christine Page - Energetisch genezen / werken met chakra's Christine Page - Energetisch genezen / werken met chakra's

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Boekengeluk

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Boekengeluk
  • Na uw bestelling ontvangen u en Boekengeluk een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Boekengeluk vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Boekengeluk kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.