Veld, Renée in 't; Dongelmans, Maarten - 30 april 1945 / Raads

Schrijver:
Titel: 30 april 1945 / Raadsels rond de dood van Hitler
ISBN: 9789060118566
Taal: Nederlands
Uitgever: Walburg Pers
Bijzonderheden: Zo goed als nieuw. Paperback, 1993, 120pp.
Prijs: € 2,25 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Algemeen wordt aangenomen dat Hitler op 30 april 1945 in Berlijn door zelfmoord om het leven kwam. De officiële lezing luidt dat zijn lijk na zijn zelfmoord zou zijn verbrand. Harde bewijzen hiervoor zijn echter nooit geleverd. Vele vragen blijven daardoor onbeantwoord.

Hoe stierf de man die zelf miljoenen mensen had laten sterven?
Wat gebeurde er na zijn dood?
Waar is zijn lijk gebleven?
Is er eigenlijk wel een lijk?
Werd het verbrand in de tuin van de kanselarij? Of werd zijn stoffelijk overschot - zoals de Russen beweren - overgebracht naar Rusland?

Werpen de archieven uit Oost-Europa nieuw licht op deze zaak? In dit boek leest u over de laatste dagen van Hitler, zijn (ingebeelde) ziektes, zijn vrienden, het verzet tegen hem, maar ook over zijn huwelijk met Eva Braun, zijn laatste verblijfplaats en zijn laatste getrouwen.
Verder lezen

Feestboek uit Maastricht

Logo Feestboek

Feestboek wil mooie boeken een tweede leven geven. Een deel van de opbrengst gaat naar goede doelen. Het is mogelijk om uw aankoop als cadeau te verzenden. Bij bestelling van meerdere boeken ontvangt u korting. In Maastricht en omstreken is de bezorging gratis. Literatuur * Romans * Thrillers * Biografieën * Kunst * Muziek * Films * Psychologie * Filosofie * Geschiedenis * WOII * Religie * Heemkunde * Verzamelbundels * Stripalbums * Kookboeken * Hobbyboeken * Schaken en meer!

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Veld, Renée in 't; Dongelmans, Maarten - 30 april 1945 / Raadsels rond de dood van Hitler

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Feestboek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Feestboek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Feestboek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Feestboek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Feestboek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.