Clancy, Tom - The Teeth of the Tiger

Schrijver:
Titel: The Teeth of the Tiger
ISBN: 9780425197400
Taal: Engels
Uitgever: Berkley Pub Group
Bijzonderheden: 2004, 480pp, paperback
Prijs: € 1,99 (Excl. verzendkosten)
Meer info: ok

2nd2none uit Laren

Verzendkosten worden achteraf berekend voor het geval u meerdere titels besteld. DHL tarieven gelden. Shipping costs will be charged afterwards just in case you ordered multiple titles. DHL rates are used. zeer goed - bijna nieuw. goed - licht gebruikt, wat lijnen. redelijk - gebruikt, wat lijnen en schaaf schade aan de randen. ok - duidelijk gebruikt, lijnen op de kaft en rug etc. Minder dan ok is niet ok en wordt niet aangeboden.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Clancy, Tom - The Teeth of the Tiger

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij 2nd2none

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met 2nd2none
  • Na uw bestelling ontvangen u en 2nd2none een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van 2nd2none vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • 2nd2none kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.