Arnon Grünberg - De troost van de slapstick / druk 2

Schrijver:
Titel: De troost van de slapstick / druk 2
ISBN: 9789038826837
Taal: Nederlands
Uitgever: Nijgh & Van Ditmar
Bijzonderheden: 1998, 216pp, paperback, goede staat
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Met geluk is iets vreemds aan de hand. Er zijn voorbeelden bekend van mensen die hun leven lang op geluk hebben gewacht. En het kwam niet.

Een Amerikaanse baseballspeler werd gevraagd hoe het kwam dat hij toch altijd zoveel geluk had. Hij antwoordde: 'Hoe harder ik het geluk sla, hoe meer geluk ik heb.'

De vraag is dus: moet je het geluk slaan, of juist niet? En als je het al moet slaan, waar moet je het raken?

Waar je het geluk moet slaan, en hoe hard je het moet raken, daarover gaan deze essays. Maar ook over de vraag wat wij precies van literatuur verwachten, en of dat alleen esthetische of ethische verwachtingen zijn.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Arnon Grünberg - De troost van de slapstick / druk 2

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Zwaanboek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Zwaanboek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Zwaanboek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Zwaanboek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Zwaanboek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.