Bennett, Shoshana S. - Postpartum depressie voor Dummies

Schrijver:
Titel: Postpartum depressie voor Dummies
ISBN: 9789043014830
Taal: Nederlands
Uitgever: Pearson Education
Bijzonderheden: 2007 / paperback / 368 pag. / 664 gram / gelezen en in goede staat
Prijs: € 10,00
Verzendkosten: € 3,60 (binnen Nederland)
Meer info:
Herken PPD-symptomen,vraag hulp en word weer jezelf

Maak jij je zorgen dat jij – of iemand die je dierbaar is – aan een postpartum depressie (PPD) lijdt? Dit inzichtelijke boek vertelt je alles over deze ziekte en legt op heldere wijze uit waarin deze verschilt van de 'babyblues'. Je leest waar je de juiste hulpverleners vindt,hoe je de verschillende behandelingen (medicatie, therapie en praatgroepen) kunt beoordelen en hoe je een uitgebreid herstelplan maakt.

Shoshana S.Bennett,Ph.D. is psychologe én ze heeft zelf ondervonden hoe het is om een postpartum depressie te hebben. Ze richtte de stichting Postpartum Assistance for Mothers op en is een veelgevraagd gastspreker op conferenties en in televisieshows.
Recensie(s)
Een van oorsprong Amerikaans boek, uitgegeven in de reeks van boeken '... voor dummies'. De schrijfster is psychologe en zelf ervaringsdeskundige betreffende postpartum depressie. Het complete handboek beschrijft in de 'dummies'-stijl op een heldere en begrijpelijke wijze zeer uitgebreid allerlei facetten van het onderwerp. Het geheel is doorspekt met humor. Het boek is ingedeeld in zes delen met totaal twintig hoofdstukken. Alle denkbare aspecten worden behandeld en beschreven. Er wordt gebruik gemaakt van pictogrammen en aparte kaders om de informatie te accentueren. Met diverse humorvolle, voor zichzelf sprekende tekeningen. Achterin een lijst met handige adressen en websites en een alfabetisch trefwoordenregister. Het boek is aan te bevelen aan vrouwen met een postpartum depressie en een ieder die in het onderwerp is geïnteresseerd en zeer uitgebreide informatie wenst.
Verder lezen

Holistiek uit Zevenaar

Logo Holistiek

Met name boeken over esoterie, spiritualiteit, religie en psychologie. Posttarieven 2021: Verzendkosten NEDERLAND: Brievenbuspost (38x26,5x3,2 cm) afhankelijk van gewicht: - 100 gram tot 2 kilo € 3,60 Pakketpost via postnl: € 6,75 (tot 10 kilo) Verzendkosten: BELGIË: € 6,85 via DPD DUITSLAND: tot - 2 kilo € 9,30 Met Track&Trace tot 2 kilo: € 13,00

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Bennett, Shoshana S. - Postpartum depressie voor Dummies Bennett, Shoshana S. - Postpartum depressie voor Dummies Bennett, Shoshana S. - Postpartum depressie voor Dummies

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Holistiek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Holistiek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Holistiek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Holistiek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Holistiek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.