Sándor Márai, Sándor Márai - Kentering van een huwelijk

Schrijver:
Titel: Kentering van een huwelijk
ISBN: 9789028421103
Uitgever: Wereldbibliotheek
Bijzonderheden: Naam, sticker, stempel of persoonlijke boodschap voorin. Conditie: Goed. Editie: 1. Jaar: 2005. Taal: Nederlands.
Prijs: € 3,40
Verzendkosten: € 4,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Kentering van een huwelijk gaat over hartstocht, ware liefde, misleiding, verlangen en vergankelijkheid. Een boek om te herlezen omdat het aan de kern raakt en verschillende lagen van het menselijk bewustzijn onderzoekt. En tegelijkertijd is het ook een zwanenzang op de grootburgerlijke Midden-Europese wereld in een periode van vergane glorie in Europa.
Opnieuw een tijdloos meesterwerk van Sándor Márai, een van de belangrijkste auteurs van de twintigste eeuw, de auteur van het succesvolle Gloed.

Een heer, een dame en een dienstmeisje, drie mensen met verschillende achtergrond, stellen zich dezelfde vragen over de waarde van echte gevoelens: hoe verhouden zich hartstocht en ware liefde en hoe dicht kun je bij een andere mens staan? Ieder van de drie personen vertelt zijn geschiedenis, en altijd is op de achtergrond die stille getuige aanwezig, die elk mens in zijn leven heeft en die zich niet laat misleiden, maar dwingt tot zelfonderzoek en tot de vraag naar de werkelijke waarden in het leven.
Márai's misschien wel belangrijkste roman, over liefde en verraad, speelt zich af in het decadente burgerlijke milieu van Boedapest aan de vooravond van de Tweede Wereldoorlog. Met meesterhand schrijft Márai over de kentering in de harten van mensen, op het persoonlijke vlak en in een ontredderde tijd, door de confrontatie met vragen over de waarachtigheid en de duurzaamheid van gevoelens.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

Logo boekenbalie

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit Belgie) betalen. Het is niet mogelijk boeken af te halen. - Op voorraad in ons magazijn. - Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden. - Stevig verpakt - We verzenden ook naar België voor € 6,75 - Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Sándor Márai, Sándor Márai - Kentering van een huwelijk