Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Sigurjónsson, Sigurgeir - Amazing Iceland

Schrijver:
Titel: Amazing Iceland
ISBN: 9789979533344
Taal: Meertalig
Uitgever: Forlagid, 2002
Bijzonderheden: Jaargang 2002, hardcover gebonden met 40 pp, prachtig fotoboek over IJsland. Boek verkeert nog in nieuwstaat ( zie foto's)
Prijs: € 19,95 (Excl. verzendkosten)

AntiekBooks uit Lelystad

particulier

Logo AntiekBooks

Als verzamelaar probeer ik de boeken die niet meer in mijn verzameling passen, op een zodanige wijze te verkopen, zoals ik ze zelf ook graag kopen. Namelijk met een duidelijke omschrijving van de algehele staat en voorzien van meerdere foto's. Hierdoor kunt u zich een goed, eerlijk en heel duidelijk beeld vormen van de boeken die ik wil verkopen!
De laatste 15 jaar hebben ik vooral zeldzame en hele zeldzame boeken verzameld. Een gedeelte hiervan stel ik nu weer beschikbaar voor andere gepassioneerde verzamelaars. Daardoor creëer ik voor mezelf ook de mogelijkheid, om weer in nieuwe zeldzame aankopen te kunnen blijven investeren. In mijn aanbod, zult u dus ook een groot aantal zeldzame en uiterst zeldzame boeken aantreffen! De meeste (zeldzame) boeken heb ik al heel erg lang in het bezit en kunnen daardoor nu een heel waardevol bezit worden voor een andere verzamelaar worden!
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Sigurjónsson, Sigurgeir - Amazing Iceland Sigurjónsson, Sigurgeir - Amazing Iceland Sigurjónsson, Sigurgeir - Amazing Iceland