Jan Vriends - Jij kan alles

Schrijver:
Titel: Jij kan alles
ISBN: 9789082310504
Uitgever: Vrijwerkers
Bijzonderheden: Zeer goed, kan zeer lichte gebruikssporen hebben. Conditie: Als nieuw. Editie: 2. Jaar: 2015. Taal: Nederlands.
Prijs: € 8,85
Verzendkosten: € 3,00 (binnen Nederland)
Meer info:
'Jij kan alles' is een persoonlijk lees- en werkboekje dat jou helpt bij het realiseren van je dromen, je wensen en je plannen. Ook als je (denkt dat je) geen talent hebt, geen tijd of geen geld.
Ben jij iemand die nog een paar dromen of wensen op de plank heeft liggen? Of heb je grotere plannen zoals van baan veranderen of misschien zelfs een eigen bedrijf beginnen? Dan kun je vast wel een hoop redenen bedenken waarom dat niet gaat lukken. Dat kunnen de bekende ''beren op de weg'' zijn als: geen tijd, geen geld of geen ruimte, of zelfs grotere obstakels als ziekte of handicap.
Jan ''de man die alles kan'' helpt je in dit handige boekje je wensen in kaart te brengen, je talenten te vinden en ontplooien en zo het leven prettiger te maken. Door je te inspireren en te motiveren. Want ook jij kan een man of een vrouw zijn die alles kan!
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

Logo boekenbalie

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit Belgie) betalen. Het is niet mogelijk boeken af te halen. - Op voorraad in ons magazijn. - Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden. - Stevig verpakt - We verzenden ook naar België voor € 6,75 - Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Jan Vriends - Jij kan alles