V. Lam - Aderlaten & wonderbaarlijke genezingen

Schrijver:
Titel: Aderlaten & wonderbaarlijke genezingen
ISBN: 9789044511161
Uitgever:
Bijzonderheden: Als nieuw
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 3,75 (binnen Nederland)
Meer info:
De verhalen in ADERLATEN EN WONDERBAARLIJKE GENEZINGEN vallen op door de trefzeker beschreven belevenissen van een groep medische studenten en jonge artsen. Na een psychologisch en fysiek veeleisende studietijd komen ze in aanraking met de hectische wereld van de eerste hulp, evacuatiemissies en afschrikwekkende nieuwe virussen.
Vincent Lam combineert poëtische en subtiele beschrijvingen van menselijke relaties fijnzinnig met zwarte humor en met een onderzoek naar alledaagse morele dilemma's. Zo geeft hij een soms schokkend realistisch 'matter-of-fact'-beeld van het beroep van arts.
Verder lezen

Zin in Boeken uit Heusden

zakelijk

Logo Zin in Boeken

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit België) betalen. Zin in Boeken Heusden is gespecialiseerd in: Psychologie, Esoterie, Mystiek, Spiritualiteit. Boeken worden verstuurd in bubbeltjes envelop, retour sturen zonder opgave van redenen is altijd mogelijk Onze fysieke winkel is gevestigd in Heusden Vesting en is 6 dagen per week open, óók op zondag. Kom gezellig langs.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

V. Lam - Aderlaten & wonderbaarlijke genezingen