Ryan, C.J. - Yoga en Yoga Discipline - Theosofische perspectiev

Schrijver:
Titel: Yoga en Yoga Discipline - Theosofische perspectieven
ISBN: 9789070328139
Taal: Nederlands
Uitgever: Theosophical University
Bijzonderheden: 2de Herziene Druk / 1986 / 78pp / Paperback / In Zo Goed Als Nieuwstaat
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Samenvatting:

Deze waarheden worden geenszins als een openbaring aangeboden, evenmin maakt de schrijfster er aanspraak op de onthuller van een mystieke kennis te zijn, nu voor de eerste maal in de wereldgeschiedenis openbaar gemaakt. Want wat in dit werk is vervat, kan verspreid worden teruggevonden in duizenden boekdelen, waarin de geschriften zijn belichaamd van de grote godsdiensten van Azië en die van het vroege Europa, verborgen onder beeldschrift en symbool en door deze sluier tot op heden onopgemerkt gebleven. Wat thans wordt beproefd, is de oudste leringen te verzamelen en er één harmonisch en onverbroken geheel te maken. De enige voorsprong die de schrijfster op haar voorgangers heeft, is dat zij niet haar toevlucht behoeft te nemen tot persoonlijke bespiegelingen en theorieën. Want dit werk is een gedeeltelijke teboekstelling van wat haar door meer gevorderde onderzoekers is geleerd en werd slechts in enkele details aangevuld door de uitkomsten van haar eigen studie en waarneming.
Verder lezen

VeelBoeken uit Alkmaar

Logo VeelBoeken

De verzendkosten bedragen: Binnen Nederland - Brievenbuspost €4,40 - Pakketpost €5,75 // Naar België - Pakketpost €7,50 // Uw bestelling wordt verzonden in een hoge kwaliteit bubbeltjesenvelop of in een hoge kwaliteit kartonnen doos om een goede verzending te realiseren // Het ophalen van boeken is mogelijk op afspraak na 19:00. Deze aanvraag kunt u via de mail indienen. // Voor verdere vragen of wanneer u uw boeken aan ons wilt verkopen kunt u contact opnemen via de mail.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Ryan, C.J. - Yoga en Yoga Discipline - Theosofische perspectieven

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij VeelBoeken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met VeelBoeken
  • Na uw bestelling ontvangen u en VeelBoeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van VeelBoeken vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • VeelBoeken kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.