Eliëns, Titus M. - Barbara Nanning. Eeuwige beweging. Keramiek

Schrijver:
Titel: Barbara Nanning. Eeuwige beweging. Keramiek, installaties en glaskunst.
ISBN: 9789462622555
Taal: Nederlands
Uitgever: Waanders, Zwolle / Gemeentemuseum Den Haag, Den Haag
Bijzonderheden: Gebonden, 2019, 143 blz. Met kleurenfoto's.
Prijs: € 14,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Keramiek is in de loop van de twintigste eeuw uitgegroeid van een basismateriaal voor gebruiksvoorwerpen tot een medium voor, ja zelfs een serieuze richting binnen de hedendaagse kunst. Die zich versnellende ontwikkeling heeft zich overwegend na 1950 afgespeeld. Barbara Nanning (1957) heeft mede het Nederlandse aandeel internationaal op de kaart gezet. In deze publicatie bij de gelijknamige tentoonstelling in het Gemeentemuseum Den Haag volgen na een voorwoord veertien chronologisch geordende 'hoofdstukken' over o.a. haar opleiding (Gerrit Rietveldacademie onder Jan van der Vaart), haar werk, de internationale invloeden op haar ontwikkeling, met nadruk op de laatste jaren en haar bijdrage aan de glaskunst. Tot slot noten en een overzicht van werk in openbare collecties. Prachtig in kleur geïllustreerd, goed uitgevoerd en vlot leesbaar geeft deze publicatie een mooi overzicht van het werk van deze belangrijke Nederlandse kunstenares op het gebied van glas en keramiek.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Eliëns, Titus M. - Barbara Nanning. Eeuwige beweging. Keramiek, installaties en glaskunst.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.