Lohmeijer Till R. - Paddenstoelen Herkennen en Verzamelen

Schrijver:
Titel: Paddenstoelen Herkennen en Verzamelen
ISBN: 9781405463997
Taal: Nederlands
Uitgever: Parragon
Bijzonderheden: 2006 Gebonden In uitstekende staat alleen blanco wit stikkertje op schutblad zie foto
Prijs: € 15,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Ontdek de fascinerende en veelzijdige wereld van paddenstoelen met dit rijk geïllustreerde boek. Het biedt betrouwbare informatie over standplaatsen, het verzamelen en bereiden van paddenstoelen, maar ook over mogelijke vergiftigingsverschijnselen. Met behulp van de ruim 600 uitvoerige beschrijvingen, begeleid door duidelijke foto's en overzichtelijke determinatiekenmerken, is iedere inheemse paddenstoel gemakkelijk te herkennen. Dit omvangrijke naslagwerk is zowel bedoeld voor verzamelaars van eetbare paddenstoelen die hun soortenkennis willen vergroten, als voor natuurliefhebbers die zich ook voor de verscheidenheid aan kleuren en vormen van niet-eetbare paddenstoelen interesseren. Ecologen en natuurbeschermers vinden hier welke biotopen uit mycologisch opzicht bijzondere zorg en bescherming nodig hebben en welke paddenstoelen of groepen paddenstoelen bedreigt zijn. Deze veelomvattende gids is onmisbaar voor iedereen die geïnteresseerd is in paddenstoelen - van hobbyverzamelaar tot amateurmycoloog.
Verder lezen

Plant en boek uit Laren NH

particulier
Tenzij anders vermeld zijn de boeken zonder stickers, ex libris, naam vorige eigenaar of tekst.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Lohmeijer Till R. - Paddenstoelen  Herkennen en Verzamelen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Plant en boek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Plant en boek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Plant en boek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Plant en boek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Plant en boek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.