Wu Ming - 54

Schrijver:
Titel: 54
ISBN: 9789050004855
Uitgever: Vassallucci
Bijzonderheden: Tweedehands, zeer goede staat, zonder beschadigingen en vouwen. Conditie: Als nieuw. Editie: 1. Jaar: 2003. Taal: Nederlands.
Prijs: € 5,90
Verzendkosten: € 4,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Wu Ming (voorheen Luther Blissett) is een schrijverscollectief en verhalenvertellersworkshop sinds januari 2000. Na het lovend ontvangen Q is er nu 54, de caleidoscopische roman die zich afspeelt in één jaar tijdens de koude oorlog en waarin iedereen met iedereen te maken heeft. Het verhaal: iedereen heeft met iedereen te maken en is aan iedereen gerelateerd dank zij de alomvertegenwoordige McGuffin Electric Deluxe-televisietoestel. Het resultaat: ruim 600 pagina's hilarische dan wel tragische scènes en een komedie van misverstanden.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

Logo boekenbalie

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal of bancontact betalen. Het is niet mogelijk boeken af te halen. - Op voorraad in ons magazijn. - Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden. - Stevig verpakt - We verzenden ook naar België voor € 6,75 - Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Wu Ming - 54