Hamaker-Zondag, Karen M. - De financiële crisis Achtergronden

Schrijver:
Titel: De financiële crisis Achtergronden en vooruitzichten; een astrologische analyse voor iedereen
ISBN: 9789057124891
Taal: Nederlands
Uitgever: Aionion Symbolon
Bijzonderheden: 2010 / paperback / 336 pag. / 509 gram / gelezen en in goede staat
Prijs: € 15,00
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Al jaren vóór het uitbreken van de financiële crisis hebben astrologen gewaarschuwd dat we met ernstige problemen rekening moesten houden, en ze waarschuwen nog steeds! Ze baseren hun waarschuwingen en komende tendensen op een aantal belangrijke astrologische gegevens: de cycli van de langzame planeten die tijdbeelden kleuren in het groot, tot aan specifieke horoscopen van munteenheden, verdragen, instellingen, landen, de EU en andere tijdmomenten die voor de wereld van geld en economie van belang zijn in het klein.
Dit boek geeft belangrijke inzichten in deze cycli en tendensen, en vooral ook in de tendensen die nog gaan komen. Het behandelt de ontwikkelingen in horoscopen als die van de FED, de dollar, de euro, de EU, horoscopen van toetreding tot de EU en nog veel meer, naast de analyse van grotere cycli zoals de actuele herhaling aan de hemel van het beurscrisis-patroon dat ook de jaren na de krach van 1873 en 1929 begeleidde.
De analyses zijn gebaseerd op de astrologie, maar zo helder en duidelijk uitgelegd, dat het voor iedereen uitstekend te volgen is. Astrologische voorkennis is dus niet vereist.
Verder lezen

Holistiek uit Zevenaar

Logo Holistiek

Met name boeken over esoterie, spiritualiteit, religie en psychologie. Posttarieven 2021: Verzendkosten NEDERLAND: Brievenbuspost (38x26,5x3,2 cm) afhankelijk van gewicht: - 100 tot 350 gram: € 3,84 - 350 gram tot 2 kilo: € 4,50 Pakketpost via postnl: € 7,25 (tot 10 kilo) Verzendkosten BELGIË/DUITSLAND: - 2 kilo € 9,30 Met Track&Trace tot 2 kilo: € 13,00

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Hamaker-Zondag, Karen M. - De financiële crisis   Achtergronden en vooruitzichten; een astrologische analyse voor iedereen Hamaker-Zondag, Karen M. - De financiële crisis   Achtergronden en vooruitzichten; een astrologische analyse voor iedereen Hamaker-Zondag, Karen M. - De financiële crisis   Achtergronden en vooruitzichten; een astrologische analyse voor iedereen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Holistiek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Holistiek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Holistiek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Holistiek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Holistiek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.