Temple, F. - Vannacht op zee

Schrijver:
Titel: Vannacht op zee
ISBN: 9789056370220
Taal: Nederlands
Uitgever: Lemniscaat, Uitgeverij
Bijzonderheden: 1996, met stofomslag lichte kreukjes
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 4,15 (binnen Nederland)
Meer info:
Het is 1993. Paulie woont samen met Oom en haar grootmoeder in Belle Fleuve, een dorpje op Haïti. Het leven op Haïti is heel zwaar. Het leger heeft de macht. Er is geen eten en geen werk en de scholen zijn gesloten. De 'mascoutes' dreigen iedereen op te pakken die maar enig protest laat horen tegen het beleid van de regeering. Het enige dat de mensen in het dorpje op de been houdt is de hoop dat ze ooit naar een betere wereld kunnen vluchten, per boot. Ook Oom is begonnen met het bouwen van een boot. Paulie en alle vrienden helpen hem hierbij. Op een dag komt er een buitenlandse journalist in het dorp. Hij weet alles al van de boot en wil met de dorpsbewoners praten over hun leven. Paulie is heel trots op haar vriend Jean-Desir, die namens alle dorpsgenoten de vragen beantwoordt en vertelt over de uitzichtloosheid van hun leven op Haïti. Een paar dagen later wordt Jean-Desit door het leger vermoord. De andere dorpsbewoners moeten weg. En snel!
Verder lezen

Het Viooltje uit Almelo

particulier
Let op!!! Het (bestel)bericht van Boekwinkeltje het Viooltje kan in Uw spam box belanden. Graag even checken, indien geen bericht is ontvangen.
Verzendkosten volgens het tarief van post.nl binnen Nederland.
Esoterie-Streekboeken Twentse-Achterhoekse-Kinderboeken-Avi kinderleesboek(en) Lemniscaat, Christofoor enz. Handwerkboeken-Dierenboeken-Bladmuziek-Jachtboeken-en vele andere onderwerpen!

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Temple, F. - Vannacht op zee Temple, F. - Vannacht op zee

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Het Viooltje

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Het Viooltje
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Het Viooltje een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Het Viooltje vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Het Viooltje kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.