Berger, Jolanda - Gevangen in mezelf - it's never safe on the b

Schrijver:
Titel: Gevangen in mezelf - it's never safe on the borderline
ISBN: 9789492261144
Taal: Nederlands
Uitgever: SAAM Uitgeverij
Bijzonderheden: 2017 74pp Paperback / softback
Prijs: € 14,95
Verzendkosten: € 1,75 (binnen Nederland)
Meer info:

Flaptekst

Het leven van Jolanda (1982) is een leven van pijn, woede en eenzaamheid. Op haar tiende wordt ze seksueel misbruikt. Dat heeft zo'n impact op haar dat haar ontwikkeling stagneert. De pijn die het haar heeft gedaan, stopt ze weg en langzamerhand verandert ze van een vrolijk meisje naar een jonge vrouw die zich niet waardig vindt voor deze wereld.

De pijn en de angst voor het leven waren dusdanig groot geworden, dat zij mechanismen is gaan ontwikkelen om daarmee om te gaan. Zij heeft daardoor destijds een aantal psychische stoornissen gediagnosticeerd gekregen waaronder borderline en een eetstoornis. Stoornissen die ook nog met elkaar in conflict gaan, waardoor het herstel ervan extra bemoeilijkt wordt.

Het overlevingsmechanisme is lang geleden ingesteld bij Jolanda. 'Volgens mij heeft mij dat beperkt om mij op een gezonde manier te ontwikkelen. Maar het is niet meer nodig. Ik hoef niet meer te overleven. Ik mag er gewoon zijn. Het wordt tijd om te leven. Dat is waar ik voor strijd met mezelf. Ik kies nu voor het leven.'

In haar boek deelt ze haar persoonlijke ervaringen, angsten en kwetsbaarheid. In de hoop dat het ook anderen kan helpen zoals het haar geholpen heeft verder te gaan. Met vallen en opstaan heeft ze het vertrouwen gekregen dat ze het gaat redden. Ze hoopt door inkijk te geven in het leven van een borderliner, anderen meer begrijpen wat borderline is, voor zichzelf, hun partner of iemand voor wie ze zorgen. In de hoop dat het hen ook lukt hun leven te veranderen en op zoek te gaan naar zichzelf.

Dit is een Printing On Demand product en kan niet worden geretourneerd.

Verder lezen

Boekstra uit Nijverdal

Logo Boekstra

Bij Boekstra koopt u nieuwe boeken tegen de vastgestelde boekenprijs. Verzendkosten 1,75 euro per zending binnen Nederland, vanaf 19,95 euro GEEN verzendkosten binnen Nederland. Verzendkosten België 2,95 euro per zending. Minimale bestelafname van 10,- euro, exclusief verzending. Speciale verzoeken? Meestal geen punt, vermeld ze in het veld opmerking. De actuele levertijd kunt u vinden op onze website.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Berger, Jolanda - Gevangen in mezelf - it's never safe on the borderline

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Boekstra

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Dit boek is nieuw
  • U ontvangt bij ons altijd de laatste beschikbare druk
  • Daarom kan de getoonde afbeelding afwijken van het werkelijke boek
  • Van toepassing zijn de Algemene Verkoopvoorwaarden Boekstra
  • Na uw bestelling ontvangen u en Boekstra een bevestiging per e-mail
  • U handelt deze bestelling rechtstreeks af met Boekstra. In de e-mail staan de naam,adres, woonplaats en telefoonnummer van Boekstra vermeld
  • Boekstra kan betaling vooraf vragen
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Boekwinkeltjes.nl brengt u en Boekstra uitsluitend tot elkaar en is op generlei wijze verantwoordelijk voor de afwikkeling van deze bestelling

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.