Leon de Winter - Grote Leon De Winter Boek

Schrijver:
Titel: Grote Leon De Winter Boek
ISBN: 9789023436409
Uitgever: De Bezige Bij
Bijzonderheden: uitgave uit 1996, De Bezige Bij Conditie: Goed. Editie: 1. Jaar: 1999. Taal: Nederlands.
Prijs: € 3,40
Verzendkosten: € 4,95 (binnen Nederland)
Meer info:
KAPLAN

De zoektocht van Leo Kaplan, die wil schrijven en liefhebben en het bange jongetje wil verjagen dat in hem schuilt en dat hem heeft beroofd van zijn grote jeugdliefde en zijn inspiratie. Een roman die de lezer meesleept, ontroert, en soms ook buikpijn van het lachen bezorgt.

'De Winter is altijd een groot virtuoos geweest in het construeren van een spannende intrige.' NRC Handelsblad

HOFFMAN'S HONGER

Felix Hoffman, ambassadeur te Praag, een ongewone held, treurend om zijn gestorven kinderen, lijdend onder het verlies van de slaap en zoekend naar de waarheid van de filosoof Spinoza, belandt in een wereld van geheimen en dubbelzinnigheden.

'A classic.' The Times

SUPERTEX

De succesvolle Max Breslauer geeft leiding aan het SuperTex imperium. Hij woont samen met een beeldschone vriendin, bezit een penthouse aan de Amstel en rijdt in een Porsche. Desondanks knaagt de onrust.

'Grote Europese literatuur.' Die Zeit
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

Logo boekenbalie

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit Belgie) betalen. Het is niet mogelijk boeken af te halen. - Op voorraad in ons magazijn. - Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden. - Stevig verpakt - We verzenden ook naar België voor € 6,75 - Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Leon de Winter - Grote Leon De Winter Boek