Dominique Pieters - Victor Horta

Schrijver:
Titel: Victor Horta
Uitgever: , , 2005
Bijzonderheden: Softcover , 48 pagina's , met prachtige illustraties . ISBN 9789055445639.
Prijs: € 20,00
Verzendkosten: € 5,99 (binnen België)
Meer info:
Victor Horta (1861?1947) was een van de grondleggers van de art nouveau. Het streefdoel van deze vernieuwende stijl was niet zozeer te putten uit de stijlen uit het verleden maar veeleer vanuit het individualistische standpunt van de kunstenaar een oorspronkelijke vormentaal te ontwikkelen die eigen is aan de maatschappij en de levensstijl van dat ogenblik. Naturalistische elementen, rechtstreeks geïnspireerd op de groei en de ontwikkeling van planten, worden door Horta met verve gebruikt in zijn ontwerpen voor zijn eigen woning en atelier, het Huis Tassel en het Huis Solvay in Brussel, om rond de eeuwwisseling een meer geometrische toets te krijgen die prachtig tot uiting komt in het Brusselse Paleis voor Schone Kunsten. Horta, spilfiguur in de Europese architectuur, krijgt in dit album van de Beaux Arts-reeks bijzondere aandacht naar aanleiding van de grote art nouveau-tentoonstelling in het Brusselse Jubelpark. In september verschijnt bij Ludion hét standaardwerk over het leven en oeuvre van Victor Horta.
Verder lezen

Erik Tonen Books

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling. We sturen uw bestelling via de koerierdienst DPD, POSTNL en DHL. ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 5.99 euro. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Dominique Pieters - Victor Horta

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Erik Tonen Books

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Erik Tonen Books
  • Na uw bestelling ontvangen u en Erik Tonen Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Erik Tonen Books vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Erik Tonen Books kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.