Grisham, John - Advocaat van de duivel

Schrijver:
Titel: Advocaat van de duivel
ISBN: 9789044927115
Taal: Nederlands
Uitgever: Bruna Uitgevers, A.W. Zwarte Beertjes serie: #2711
Bijzonderheden: 2004, 7de druk, 453 pp; 16,5 x 11,5 x 3,5 cm
Prijs: € 4,25
Verzendkosten: € 8,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Zonder het te weten wordt Mitchell McDeerne, briljant rechtenstudent van arme ouders, al geruime tijd in de gaten gehouden.
Zodra hij afstudeert, biedt het prestigieuze advocatenkantoor Bendini, Lambert & Locke hem niet alleen een zeer aantrekkelijke baan aan, maar het overlaadt de net getrouwde Mitchell ook nog eens met een vorstelijk salaris, een prachtig huis met een zeer lage hypotheek en talrijke bonussen. Niets laat het kantoor onbeproefd om het de uitverkoren nieuwe medewerker naar de zin te maken.
Er moet natuurlijk wel wat tegenover staan: absolute loyaliteit, een 90-urige werkweek en haast onhaalbare resultaten. Na verloop van tijd begint de dodelijk vermoeide Mitchell zich ongemakkelijk te voelen in het strakke keurslijf van zijn werkgever. Wat gaat er schuil achter de respectabele facade van het kantoor en wat speelt zich af op de ontoegankelijke bovenste verdieping?
Als Mitchell dan ook nog ontdekt dat geen enkele medewerker ooit de zaak verlaten heeft - tenzij horizontaal - zien hij en zijn inmiddels wanhopige vrouw Abby maar één manier om hun vrijheid terug te krijgen.

Wordt opengevouwen verstuurd, omdat het boek dikker is dan 3cm
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Grisham, John - Advocaat van de duivel

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij LOUISBooksRecords

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met LOUISBooksRecords
  • Na uw bestelling ontvangen u en LOUISBooksRecords een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van LOUISBooksRecords vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • LOUISBooksRecords kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.