Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Djoeke Wolkers - Fragmenten

Schrijver:
Titel: Fragmenten
ISBN: 9789060103319
Uitgever: Strengholt -1974
Bijzonderheden: Nette paperback, 152 pag.,
Prijs: € 3,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De naam Jan Wolkers is reeds jarenlang een begrip in de Nederlandse schrijverswereld - het debuut van zijn achternicht, Djoeke Wolkers, werd bij een literaire aanmoedigingswedstrijd uit 64 inzendingen eenstemmig met de eerste prijs bekroond door een jury, waarvan o.a. de bekende schrijfster Andreas Burnier deel uitmaakte.
Het is inderdaad verbazingwekkend, waartoe dit 18-jarige meisje reeds in staat blijkt: behalve twee hallucinerende verhalen (Het zout der zee en Waterdicht) bevat deze bundel een aantal prozaschetsen en gedichten (Fragmenten) die van een onmiskenbaar schrijftalent blijk geven.
Liefhebbers van uitsluitend luchtige lectuur zullen misschien geschokt worden door dit werk, dat alle thema's bevat die de huidige (jonge) mens bezighouden: angst en eenzaamheid,erotiek en drugs, religie en het zoeken naar waarheid, de drang tot zelfvernietiging en de strijd om levensbehoud.
Dit alles wordt met nietsverhullende eerlijkheid beschreven op een wijze, die de jury terecht deed spreken van een "een gedreven verteltrant, die de indruk naliet van creatieve explosie".
"Fragmenten" - inderdaad een nieuwe Wolkers!
Verder lezen

Ankerboek uit Uithuizermeeden

particulier
DE REKENING WIL NOG WEL EENS IN DE SPAM BELANDEN DUS ALS u BINNEN 3 DAGEN NIETS HOORT KIJK DAAR DAN EVEN
Ankerboek is een Algemeen antiquariaat.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Djoeke Wolkers - Fragmenten