Philip Carr-Gomm - De Magische Wereld van Heksen en Druïden

Schrijver:
Titel: De Magische Wereld van Heksen en Druïden
ISBN: 9789043811064
Taal: Nederlands
Uitgever:
Bijzonderheden: 190pp / Paperback / In Goede Staat - omslag heeft lichte gebruikerssporen
Prijs: € 25,00
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Samenvatting:

Rituelen, inspiratie en technieken om uw magische krachten te ontwikkelen
Druïdisme en wicca zijn twee grote stromingen binnen de westerse heidense traditie, die momenteel een ware renaissance beleven. Steeds meer mensen zijn in onze drukke samenleving immers op zoek naar een spiritualiteit die hun liefde voor de natuur en de aarde tot uiting brengt. Met de term druïderij brengt de auteur in dit boek de ideeën en waarden van deze twee tradities samen in een nieuwe spirituele stroming. Verder worden u magische rituelen, zegeningen en toverspreuken aangereikt, die u toegang zullen verschaffen tot uw eigen innerlijke krachten voor creativiteit, intuïtie en healing. Philip Carr-Gomm is psycholoog, hoofd-druïde van de Orde van Barden, Ovaten en Druïden in Engeland en auteur van verscheidene esoterische boeken.
Recensie(s)
De auteur is psycholoog en leider van een Engelse organisatie van druiden e.d. Hij ziet veel verwantschap en mogelijkheden tot samenwerking tussen 'druidisme' en 'wicca' (hekserij). Beide zijn vormen van natuur-spiritualiteit en magie, pantheistisch en gericht op zowel het mannelijke als het vrouwelijke waar het het goddelijke betreft. In beide kringen worden ook dezelfde of soortgelijke mythen en legenden verteld. De auteur tracht af te rekenen met karikaturen van hekserij en druidisme, en met de misvatting dat deze stromingen zich zouden bezighouden met satanisme. Aandacht voor historische achtergronden, sagen en legenden, praktische aanbevelingen voor het uitvoeren van rituelen en ceremonien; kruiden, steencirkels, seizoenen, healing, toverspreuken. Bevat een bibliografie, steekwoordenregister, websites. Voorwoord door Vivianne Crowley, een vooraanstaand heks en auteur van verschillende boeken over wicca en paganisme. Een uniek boek over de verwantschap tussen twee pre-christelijke 'spirituele' stromingen.
Verder lezen

VeelBoeken uit Alkmaar

Logo VeelBoeken

De verzendkosten bedragen: Binnen Nederland - Brievenbuspost €4,40 - Pakketpost €5,75 // Naar België - Pakketpost €7,50 // Uw bestelling wordt verzonden in een hoge kwaliteit bubbeltjesenvelop of in een hoge kwaliteit kartonnen doos om een goede verzending te realiseren // Het ophalen van boeken is mogelijk op afspraak na 19:00. Deze aanvraag kunt u via de mail indienen. // Voor verdere vragen of wanneer u uw boeken aan ons wilt verkopen kunt u contact opnemen via de mail.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Philip Carr-Gomm - De Magische Wereld van Heksen en Druïden

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij VeelBoeken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met VeelBoeken
  • Na uw bestelling ontvangen u en VeelBoeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van VeelBoeken vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • VeelBoeken kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.