Flea - Acid for the Children - Mijn verhaal

Schrijver:
Titel: Acid for the Children - Mijn verhaal
ISBN: 9789000367139
Taal: Nederlands
Uitgever: Spectrum
Bijzonderheden: 2019, Paperback met flappen, als nieuw
Prijs: € 16,50
Verzendkosten: € 3,99 (binnen Nederland)
Meer info:
Het openhartige verhaal van Flea. Toen Flea in 1962 als Michael Peter Balzary in Australiƫ ter wereld kwam, kon niemand nog vermoeden dat hij zou uitgroeien tot een van de meest iconische muzikanten ter wereld. Nu stelt hij zijn turbulente levensverhaal op virtuoze wijze te boek in zijn langverwachte autobiografie.
In Acid for the Children bewijst Flea zich als een literair talent, wiens schrijfstijl even scherpzinnig, vermakelijk en buitengewoon onvoorspelbaar is als de auteur zelf. Door middel van hilarische anekdotes, poƫtische overpeinzingen en hier en daar een vleugje fantasie kijkt hij terug op zijn pogingen om te ontsnappen aan de destructieve factoren uit zijn jeugd en zijn zoektocht naar zichzelf en naar betekenis. Uiteindelijk vond hij dit in de muziek, maar niet zonder horten of stoten.
Tegenover de successen van de Red Hot Chili Peppers met albums als Blood Sugar Sex Magik en Californication stonden grote tegenslagen zoals het verlies van vriend en mede-bandlid Hillel Slovak en zijn persoonlijke gevecht tegen een drugsverslaving.Acid for the Children is een indringend coming-of-age-verhaal en een fervente liefdesverklaring aan de helende werking van muziek.
Verder lezen

Ann d'er Winkel

Logo Ann d'er Winkel

De getoonde portokosten bij het boek zijn de portokosten per bestelling in Nederland voor thuisbezorging. Brievenbus- en pakketpost tot 10 kg: Nederland: thuisbezorgd: €3.99, België: thuisbezorgd: € 4.99. Vanaf 40.- worden bestellingen in de Nederland gratis verzonden. Bestellingen worden, na betaling, verstuurd tijdens openingsdagen. Portokosten worden per bestelling gerekend en niet per boek. Ophalen in Zeist is ook mogelijk (graag vermelden bij bestellen) Retourkosten voor koper. Kijk bij www.annderwinkel.nl voor meer informatie.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Flea - Acid for the Children - Mijn verhaal Flea - Acid for the Children - Mijn verhaal