Conor Grennan - Een Nieuwe Toekomst

Schrijver:
Titel: Een Nieuwe Toekomst
ISBN: 9789022556580
Uitgever: Samenw. Uitgeverijen Meulenhoff Boekerij
Bijzonderheden: Kan naam voorin, veel slijtage, kromme rug, grote vouw of kleine beschadiging hebben. Conditie: Redelijk. Editie: 1. Jaar: 2011. Taal: Nederlands.
Prijs: € 11,25
Verzendkosten: € 4,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Op zijn wereldreis van een jaar besluit Conor Grennan drie maanden vrijwilliger te worden in een weeshuis in het door oorlogen verscheurde Nepal. Wat hij daar ziet en meemaakt, verandert zijn leven. Hij komt er tot zijn grote schrik achter dat de 'wezen' voor wie hij zorgt in de meeste gevallen helemaal geen wees zijn, maar door kinderhandelaren onder valse voorwendselen voor veel geld van hun ouders zijn 'overgenomen', zogenaamd om ze in de grote stad Kathmandu een beter leven te geven. Wie in het weeshuis terechtkomt, heeft eigenlijk nog geluk gehad, maar waar hun ouders zijn of waar ze vandaan komen, weten de kinderen vaak niet.
Conor onderneemt het schier onmogelijke: de kinderen herenigen met hun ouders. Wekenlang reist hij door de onherbergzame Himalaya op zoek naar aanknopingspunten, met handen en voeten gesprekken voerend en foto's van de kinderen tonend. Op pakkende en goudeerlijke wijze vertelt hij hoe het voelt als hij zich plotseling realiseert dat hij niet alleen zijn eigen leven heeft veranderd, maar ook de levens van anderen.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

Logo boekenbalie

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit Belgie) betalen. Het is niet mogelijk boeken af te halen. - Op voorraad in ons magazijn. - Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden. - Stevig verpakt - We verzenden ook naar België voor € 6,75 - Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Conor Grennan - Een Nieuwe Toekomst