Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Rademaker-Helfferich, drs. B. - Deventer in oude ansichten

Schrijver:
Titel: Deventer in oude ansichten
Taal: Nederlands
Uitgever: Europese Bibliotheek Zaltbommel 1967, 9e druk
Bijzonderheden: oblong formaat, harde kaft, goede staat, naam op schutblad, inclusief twee losse oude foto's van de opening van de spoorbrug en van de Schipbrug in Deventer. .
Prijs: € 9,95
Verzendkosten: € 3,65 (binnen Nederland)
Meer info: Zwart-wit foto's van Deventer met een korte beschrijving.

Aquamarijn uit Den Haag

particulier

Logo Aquamarijn

Welkom bij Aquamarijn!
Dit winkeltje wordt gerund door een boekenliefhebber en -verzamelaar. Hier vindt u voornamelijk geïllustreerde boeken. Het assortiment loopt van boeken over kunst en cultuur, sprookjes en fabels, (pers)fotoboeken tot (oude) kinderboeken. Van informatieve boeken tot (kinder)atlassen, esoterie, literatuur en meer.
Als u twee boeken tegelijk koopt, krijgt u een korting van 10% op de totaalprijs. De boeken worden verstuurd via Post.NL met track&trace. De genoemde portokosten gelden voor Nederland.
Na afspraak kunnen de boeken ook in Den Haag worden afgehaald of bij een bestelling van 20 euro of meer worden bezorgd in Den Haag.
Een enkele keer gebeurt het dat mijn mail in de spambox van de ontvanger terechtkomt, dus als u maar niets van mij hoort, kijk daar even.
En neem gerust contact met mij op als u meer wilt weten over een boek of een extra foto toegestuurd wilt krijgen.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Rademaker-Helfferich, drs. B. - Deventer in oude ansichten Rademaker-Helfferich, drs. B. - Deventer in oude ansichten Rademaker-Helfferich, drs. B. - Deventer in oude ansichten Rademaker-Helfferich, drs. B. - Deventer in oude ansichten