Oosterhout, Bert (verzameld door) - Nederlandse en Vlaamse spro

Schrijver:
Titel: Nederlandse en Vlaamse sprookjes
ISBN: 9789038908137
Taal: Nederlands
Uitgever: Elmar, Uitgeverij
Bijzonderheden: 1998, 143pp, paperback, prima staat, als nieuw
Prijs: € 4,95
Verzendkosten: € 3,60 (binnen Nederland)
Meer info:
In dit deeltje zijn de typisch Nederlandse en Vlaamse sprookjes bijeengebracht die vooral in de vorige eeuw en begin deze eeuw werden verzameld en op schrift gesteld. Een verantwoording en bronvermelding is toegevoegd. De sprookjes uit Nederland en Vlaanderen stammen uit de Midden-Europese sprookjes- en verteltraditie. De sprookjes zijn traditioneel bevolkt met koningen en prinsessen die moeten worden uitgehuwelijkt; met reuzen, krachtige tovenaars en onverwachte helpers; en met eenvoudige boeren of ambachtslieden die moeilijke opdrachten uitvoeren en dappere daden verrichten. Rivaliteit, iemand te slim af zijn, het streven naar rijkdom en geluk zijn terugkerende thema's. Een plaatsnaam verwijst soms naar de geografische oorsprong. De sprookjes zijn prettig leesbaar, soms geschreven in ouderwets, plechtstatig taalgebruik, dan weer passend bij de spreektaal van de eenvoudige boer of handwerksman.
(Biblion recensie, G. Reindersma.)
Verder lezen

Aquamarijn uit Den Haag

Logo Aquamarijn

Welkom bij Aquamarijn!
Dit winkeltje wordt gerund door een boekenliefhebber en -verzamelaar. Hier vindt u voornamelijk geïllustreerde boeken. Het assortiment loopt van boeken over kunst en cultuur, sprookjes, (pers)fotoboeken tot (oude) kinderboeken. Van informatieve boeken tot (kinder)atlassen, esoterie, literatuur en nog veel meer.
Als u twee boeken tegelijk koopt, krijgt u een korting van 10% op de totaalprijs. De boeken worden verstuurd via Post.NL met track&trace, met uitzondering van kleine, dunne boekjes waarvoor 3,60 eigenlijk te duur is. Op verzoek kan het overigens altijd. Verzending gebeurt op risico van de koper. De genoemde portokosten gelden voor Nederland.
Het retourneren van een boek is niet mogelijk.
Na afspraak kunnen de boeken ook in Den Haag worden afgehaald of bij een bestelling van 20 euro of meer worden bezorgd in Den Haag.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Oosterhout, Bert (verzameld door) - Nederlandse en Vlaamse sprookjes Oosterhout, Bert (verzameld door) - Nederlandse en Vlaamse sprookjes

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Aquamarijn

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Aquamarijn
  • Na uw bestelling ontvangen u en Aquamarijn een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Aquamarijn vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Aquamarijn kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.