Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Stibbe, Mr.M. 'Vrij verteld naar het Finse heldendicht' - Kalew

Schrijver:
Titel: Kalewala - De helden van Finland
Taal: Nederlands
Uitgever: Bibliotheek van sagen en legenden, in de jaren vijftig uitgegeven.
Bijzonderheden: Illustraties Hermien Ijzerman, Onder redactie van Mw. E.Menten-v.Essen en Mr. M. Stibbe. Slappe kaft, vouw in voorpagina (cover) gebruikersporen, boekblok in goede staat. Onderdeel van serie 'Sagen en legenden'.
Prijs: € 14,95
Verzendkosten: € 3,65 (binnen Nederland)
Meer info: De Kalevala is het Finse nationale epos. Het werk werd samengesteld door de folklorist en arts Elias Lönnrot op basis van mondeling overgeleverde volkspoëzie. De eerste versie dateert uit 1835, de uiteindelijke uit 1849. Het epos is de hoeksteen van de Finse nationale identiteit. Bron: Wikipedia

Aquamarijn uit Den Haag

particulier

Logo Aquamarijn

Welkom bij Aquamarijn!
Dit winkeltje wordt gerund door een boekenliefhebber en -verzamelaar. Hier vindt u voornamelijk geïllustreerde boeken. Het assortiment loopt van boeken over kunst en cultuur, sprookjes en fabels, (pers)fotoboeken tot (oude) kinderboeken. Van informatieve boeken tot (kinder)atlassen, esoterie, literatuur en meer.
Als u twee boeken tegelijk koopt, krijgt u een korting van 10% op de totaalprijs. De boeken worden verstuurd via Post.NL met track&trace. De genoemde portokosten gelden voor Nederland.
Na afspraak kunnen de boeken ook in Den Haag worden afgehaald of bij een bestelling van 20 euro of meer worden bezorgd in Den Haag.
Een enkele keer gebeurt het dat mijn mail in de spambox van de ontvanger terechtkomt, dus als u maar niets van mij hoort, kijk daar even.
En neem gerust contact met mij op als u meer wilt weten over een boek of een extra foto toegestuurd wilt krijgen.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Stibbe, Mr.M. 'Vrij verteld naar het Finse heldendicht' - Kalewala - De helden van Finland Stibbe, Mr.M. 'Vrij verteld naar het Finse heldendicht' - Kalewala - De helden van Finland Stibbe, Mr.M. 'Vrij verteld naar het Finse heldendicht' - Kalewala - De helden van Finland Stibbe, Mr.M. 'Vrij verteld naar het Finse heldendicht' - Kalewala - De helden van Finland