Roeder, J. C. de (cartograaf/graveur) - Nieuwe kaart van Hollan

Schrijver:
Titel: Nieuwe kaart van Holland en Westfriesland
Taal: Nederlands
Uitgever: Johannes Allart, Amsterdam
Bijzonderheden: 1791. Handgekleurde kopergravure van het gewest Holland. H x B 17,5 cm x 21 cm. Verso blank. Goede staat.
Prijs: € 100,00
Verzendkosten: € 6,75 (binnen Nederland)
Meer info:
Gepubliceerd in "Het Vaderland, met geheel nieuw geteekende en gekleurde kaarten van iedere Provincie, de Generaliteitslanden en de geheele Republiek, en zeer gewichtige Vaderlandsche Afbeeldingen," te Amsterdam, Johannes Allart, 1791.
Titelcartouche linksboven. Schaalstok daaronder. In de Noorzee wordt onder meer de "Bree Veertien" nadrukkelijk afgebeeld.
Verder lezen

Locus Communis uit Haarlem

particulier

Logo Locus Communis

Boeken en kaarten. Bestellingen kunnen ook in Haarlem op afspraak worden afgehaald. Er zijn dan geen verzendkosten verschuldigd.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Roeder, J. C. de (cartograaf/graveur) - Nieuwe kaart van Holland en Westfriesland Roeder, J. C. de (cartograaf/graveur) - Nieuwe kaart van Holland en Westfriesland Roeder, J. C. de (cartograaf/graveur) - Nieuwe kaart van Holland en Westfriesland

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Locus Communis

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Locus Communis
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Locus Communis een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Locus Communis vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Locus Communis kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.