Fine, Debra - Big talk De kunst om je boodschap over te bren

Schrijver:
Titel: Big talk De kunst om je boodschap over te brengen.
ISBN: 9789068342086
Taal: Nederlands
Uitgever: Aramith
Bijzonderheden: 2008 / paperback / 256 pag. / 359 gram / gelezen en in goede staat
Prijs: € 8,00
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Ging Smalltalk over de kunst om een onderhoudend gesprek te voeren, in Bigtalk laat Debra Fine zien hoe je op zakelijk gebied succesvoller kunt communiceren. Op haar humoristische, heldere en instructieve manier leert ze je de belangrijkste principes van de kunst van bigtalk:

ken je publiek;

stuur het gesprek in de richting die je wilt;

laat een stilte vallen als het nodig is;

let op tekenen van gevaar;

herken punten die conflicten kunnen opleveren;

verbeter je timing;

maak een positieve indruk;

weet wanneer je een geheim moet bewaren.

Bigtalk onthult gesprekstechnieken die nuttig zijn als je nieuwe klanten wilt vinden, een boeiende presentatie wilt houden of conflicten op de werkvloer wilt oplossen. In het laatste deel van het boek neemt Fine een aantal specifieke situaties onder de loep: een gesprek met je baas over promotie of salarisverhoging; plankenkoorts te lijf gaan en het omgaan met zakelijke communicatiemiddelen zoals antwoordapparaten, e-mail en online-netwerken.Debra Fine, voormalig ingenieur, is een bekend spreker en trainer en verzorgt jaarlijks meer dan honderd workshops voor bedrijven, verenigingen en organisaties over de hele wereld.
Verder lezen

Holistiek uit Zevenaar

Logo Holistiek

Met name boeken over esoterie, spiritualiteit, religie en psychologie. Posttarieven 2021: Verzendkosten NEDERLAND: Brievenbuspost (38x26,5x3,2 cm) afhankelijk van gewicht: - 100 tot 350 gram: € 3,84 - 350 gram tot 2 kilo: € 4,50 Pakketpost via postnl: € 7,25 (tot 10 kilo) Verzendkosten BELGIË/DUITSLAND: - 2 kilo € 9,30 Met Track&Trace tot 2 kilo: € 13,00

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Fine, Debra - Big talk  De kunst om je boodschap over te brengen. Fine, Debra - Big talk  De kunst om je boodschap over te brengen. Fine, Debra - Big talk  De kunst om je boodschap over te brengen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Holistiek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met Holistiek
 • Na uw bestelling ontvangen u en Holistiek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Holistiek vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • Holistiek kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.