Verhulst en Predhom - Catalogue d'une très-belle collection de

Schrijver:
Titel: Catalogue d'une très-belle collection de livres...
Taal:
Uitgever: Vanderhaeghen, Gent, 1846 en 1847
Bijzonderheden: Twee Gentse boekveilingcatalogi samengebonden
Prijs: € 90,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
"Catalogue d'une très-belle collection de livres... suivi d'une collection de bons tableaux... délaissés par mr. Henri Vanderhaert, directeur de l'Académie de Gand. Gand, D.J. Vanderhaeghen, 1846." Samengebonden met : "Catalogue d'une belle collection de livres et de manuscrits précieux sur vélin du VIIIe et du IXe siècle. Gand, mars 1847."

22 x 14 cm., groen linnen bandje met rugvergulding (stukjes van rug). De eerste catalogus, van een veiling op 25 en 26 november 1846 in Gent, geleid door Ferdinand Verhulst, omvat 25 blz. boeken, schilderijen, prenten enz., de tweede collectie, van een veiling op 26 april 1847, geleid door J. Predhom, bevat 28 blz. boeken uit een opgeheven bibliotheek uit het Waalse Stavelot. Bij de eerste veiling zijn van alle kavels met de hand de prijzen en de kopers genoteerd, bij de tweede veiling gedeeltelijk.

Literatuur: Blogie kolom 109 tot 111. Aanwezig in KB Brussel en UB Gent, zie Google Books GENT900000128804 en e4VFAAAAcAAJ.

Zeldzaam, ik vind augustus 2020 geen andere exemplaren te koop op internet. Vooral de eerste catalogus is zeer interessant omwille van de opbrengsten en de namen van de kopende bibliofielen en handelaars.

Prijs 90 euro plus 10 voor aangetekende verzending in Nederland en België. Afhalen in Kalmthout kan.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Verhulst en Predhom - Catalogue d'une très-belle collection de livres... Verhulst en Predhom - Catalogue d'une très-belle collection de livres... Verhulst en Predhom - Catalogue d'une très-belle collection de livres... Verhulst en Predhom - Catalogue d'une très-belle collection de livres... Verhulst en Predhom - Catalogue d'une très-belle collection de livres...

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekengek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.