Visser, Mart - Vluchtige Stof / of hoe de jaren 60-generatie in

Schrijver:
Titel: Vluchtige Stof / of hoe de jaren 60-generatie in de schoolbegeleiding te Amsterdam ouder en oud wordt
ISBN: 9789402132731
Taal: Nederlands
Uitgever: Brave New Books
Bijzonderheden: 2013 / 313pp / In Zo Goed Als Nieuwstaat - naampje weggelakt - heel licht ezelsoortje
Prijs: € 9,00
Verzendkosten: € 6,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Samenvatting:

In 1974 starten twintig jonge mensen met hun werk in een nieuw team van de recent gevormde Schoolbegeleidingsdienst te Amsterdam. Zij krijgen als hoogste prioriteit de bestrijding van de onderwijsachterstanden van arbeiderskinderen, speerpunt van het onderwijsbeleid van de CPN-wethouder onderwijs. Idealistische gevoelens en hoge verwachtingen, stoelend op opvattingen en sfeer uit de jaren 60 en 70, voeren de boventoon.
Vincent en Joost zijn twee teamleden van het eerste uur die met enige scepsis tegen het werk aankijken en toch lang bij de dienst blijven. Dat is ook hun tragiek; hebben ze niet voor een te gemakkelijke weg gekozen? Door Vincent en Joost te volgen ontstaat het verhaal van Vluchtige Stof. Aan het eind van de periode van zo'n 35 jaar zijn, na een reeks van komische, beschamende en tragische gebeurtenissen en ontwikkelingen, het werk en privéleven ingrijpend veranderd. Hoe kijken de personages terug op die lange periode van hun leven?
Verder lezen

VeelBoeken uit Alkmaar

Logo VeelBoeken

De verzendkosten bedragen: Binnen Nederland - Brievenbuspost €4,40 - Pakketpost €5,75 // Naar België - Pakketpost €7,50 // Uw bestelling wordt verzonden in een hoge kwaliteit bubbeltjesenvelop of in een hoge kwaliteit kartonnen doos om een goede verzending te realiseren // Het ophalen van boeken is mogelijk op afspraak na 19:00. Deze aanvraag kunt u via de mail indienen. // Voor verdere vragen of wanneer u uw boeken aan ons wilt verkopen kunt u contact opnemen via de mail.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Visser, Mart - Vluchtige Stof / of hoe de jaren 60-generatie in de schoolbegeleiding te Amsterdam ouder en oud wordt

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij VeelBoeken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met VeelBoeken
  • Na uw bestelling ontvangen u en VeelBoeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van VeelBoeken vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • VeelBoeken kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.