Brabander, Leo - Geloven in Nederland. Gesprekken over inspirat

Schrijver:
Titel: Geloven in Nederland. Gesprekken over inspiratie en geloofsbeleving.
ISBN: 9789043513036
Taal: Nederlands
Uitgever: Kok, Kampen
Bijzonderheden: 2006, paperback, 96 pp.
Prijs: € 3,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Leo Brabander ging op zoek naar mensen uit verschillende culturen, met uiteenlopende functies en verantwoordelijkheden, en met verschillende geaardheid om ze te bevragen over hun drijfveren en geloof. Het leverde twaalf boeiende interviews op met o.a. moslima en politica Fatima Elatik, moeder van negen pleegkinderen en schrijfster Hijltje Vink en hoofdredacteur bij Kruispunt, Leo Fijen.
Geloven in Nederland geeft daarbij een prachtige inkijk op welke wijze bij de geïnterviewden geloof een rol speelt in hun leven. Naast bovengenoemde namen treffen we bijdragen aan van Pater Dik Verschure, arts bij Artsen zonder Grenzen Janny Gielen, Herman van Veen, Huub Oosterhuis, Kardinaal Danneels, Cees Dekker, kunstschilder en schrijfster Els Coppens-Van der Rijt, Henk Krol en bisschop Hurkmans van Den Bosch.
Leo Brabander is voormalig schoolbegeleider. De meeste van zijn interviews verschenen onder de kop Op zoek naar geloof in het blad van de gezamenlijke kerken in Valkenswaard.
Verder lezen

De boekenzolder uit Sellingen

Logo De boekenzolder

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De boekenzolder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.