Arie Tuinman - Tuinman, Arie-Verbroken harten (nieuw)

Schrijver:
Titel: Tuinman, Arie-Verbroken harten (nieuw)
ISBN: 9789087184018
Uitgever:
Bijzonderheden: Verbroken harten, eerder verschenen onder de titel Om 't eeuwig welbehagen, geschreven door Arie Tuinman, speelt zich af in het kerkse plaatsje Zandwijk. Jan Derks, een eenling, verhardt zich onder Gods slaande hand. Anderzijds is er die Gijs Leun...
Prijs: € 10,95
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Verbroken harten, eerder verschenen onder de titel Om 't eeuwig welbehagen, geschreven door Arie Tuinman, speelt zich af in het kerkse plaatsje Zandwijk.
Jan Derks, een eenling, verhardt zich onder Gods slaande hand. Anderzijds is er die Gijs Leune, een ouderling. Hij wijst de dominee en de gemeente op hun rechtzinnigheid. Een leven naar Gods geboden, vol van deugden en plichten is volgens hem voldoende om de hemel in te gaan.
Echter door bijzondere gebeurtenissen verandert er veel in Zandwijk. Jan Derks en de dominee en nog anderen gaan inzien dat ze zo voor God niet kunnen bestaan. Gods goedheid en almacht enerzijds, en de verdorvenheid van de mens anderzijds komen duidelijk naar voren.
Arie Tuinman was een pseudoniem van A. Jansen (1903-1964). Jansen schreef onder het pseudoniem B.J. van Wijk ook De Bijbelse Geschiedenis aan onze kinderen verhaald.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Arie Tuinman - Tuinman, Arie-Verbroken harten (nieuw)