ZYL - Boogerd, Dominic van den & Rudi Fuchs & Moniek Peters:

Schrijver:
Titel: Ina van Zyl. Schilderijen, Aquarellen / Paintings, Water Colours.
Uitgever: Thoth.
Bijzonderheden: 2006, (22,5 x 27 cm), 104 pp; Dutch/ Engilsh text, 65 ills. (colour), hardbound.
Prijs: € 24,90 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Ina van Zyl (Ceres, Zuid-Afrika, 1971) is haar kunstenaarscarrière gestart als tekenaar voor het Zuid-Afrikaanse stripblad Bittercomix. Hierdoor ontstond een stijl van tekenen met een scherpe, schurende lijn. In een recente serie getekende portretten maakt ze nog steeds gebruik van die stijl en hoewel ze nu tekent met zachte houtskool en pastel is het effect zo mogelijk nog rauwer. Van iedere techniek die Van Zyl gebruikt, of het nu met olieverf is of voor de delicate doorzichtigheid van de aquarel, gebruikt ze de mogelijkheden tot het uiterste. ovendien zorgt haar voorkeur voor onderwerpen die 'tot op de huid gaan' en bijna aan het onbetamelijke raken, voor een optimaal samengaan van materie met inhoud. De tong in Lick brengt door de stroperig dik aangebrachte verf, door het glinsterachtig licht op de verfsporen, maar vooral door de uitsnijding en uitvergroting een buitengewone sensualiteit teweeg die op deze manier nooit is getoond. Van Zyl overschrijdt een grens. Ze doet iets dat je eigenlijk niet zou mogen schilderen en gaat in het verbeelden van haar onderwerpen verder dan wie ook. Juist die gewaagde combinatie van inhoud en schilderwijze maakt haar werk zo aantrekkelijk.
Verder lezen

Scriptum Art Books

Scriptum Art Books uit Den Haag

Logo Scriptum Art Books

Scriptum Art Books is een gespecialiseerde online kunstboekwinkel en uitgever. Scriptum Art Books is deelnemer aan een aantal kunstbeurzen zoals ondermeer TEFAF Maastricht, PAN Amsterdam, Art Breda Bezoeken is altijd mogelijk, maar graag op afspraak om teleurstelling of een dichte deur te voorkomen. Verzendkosten die in rekening worden gebracht zijn de netto verzendkosten. Deze kunnen dus variëren afhankelijk van het gewicht en dikte van het pakket.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

ZYL -  Boogerd, Dominic van den & Rudi Fuchs & Moniek Peters: - Ina van Zyl. Schilderijen, Aquarellen / Paintings, Water Colours.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Scriptum Art Books

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Scriptum Art Books
  • Na uw bestelling ontvangen u en Scriptum Art Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Scriptum Art Books vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Scriptum Art Books kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.