Eyskens, Jan b. - Body in Peace Waarnemen, bewegen en ene

Schrijver:
Titel: Body in Peace Waarnemen, bewegen en energie bij aanhoudende pijn en vermoeidheid
ISBN: 9789002223440
Taal: Nederlands
Uitgever: Standaard
Bijzonderheden: 2007 / paperback / 190 pag. / 280 gram / met korte opdracht van de auteur / gelezen en in goede staat
Prijs: € 10,00
Verzendkosten: € 3,84 (binnen Nederland)
Meer info:
Dertig jaar geleden kwamen - bij wijze van spreken - alleen de lichamen of nog beter gezegd de lichaamsdelen op consult., Ik zag verstuikte enkels, een gezwollen knie en een pijnlijke rug een babbeltje maken in de wachtkamer. De trend is omgekeerd. Nu komen de hoofden op consultatie. De mind klaagt over het haperende lichaam en is ervan overtuigd dat de klachten van pijn of vermoeidheid met woorden - of door de stilte van meditatie - zullen verdwijnen. Men kan of durft het lichaam niet meer te voelen.

Ik heb dit boek geschreven voor mensen met klagende lichamen, die elke dag de realiteit ervaren van pijn of vermoeidheid. Voor hen die opstaan met het gevoel te zullen moeten afhaken, is het niet vandaag dan wel morgen. Voor hen die hard werken en voluit leven. Zij kunnen leren hoe ze hun grenzen kunnen bewaken om niet aan te belanden bij het point of no return.
Verder lezen

Holistiek uit Zevenaar

Logo Holistiek

Met name boeken over esoterie, spiritualiteit, religie en psychologie. Posttarieven 2021: Verzendkosten NEDERLAND: Brievenbuspost (38x26,5x3,2 cm) afhankelijk van gewicht: - 100 tot 350 gram: € 3,84 - 350 gram tot 2 kilo: € 4,50 Pakketpost via postnl: € 7,25 (tot 10 kilo) Verzendkosten BELGIË/DUITSLAND: - 2 kilo € 9,30 Met Track&Trace tot 2 kilo: € 13,00

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Eyskens, Jan b. - Body in Peace    Waarnemen, bewegen en energie bij aanhoudende pijn en vermoeidheid Eyskens, Jan b. - Body in Peace    Waarnemen, bewegen en energie bij aanhoudende pijn en vermoeidheid Eyskens, Jan b. - Body in Peace    Waarnemen, bewegen en energie bij aanhoudende pijn en vermoeidheid

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Holistiek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met Holistiek
 • Na uw bestelling ontvangen u en Holistiek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Holistiek vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • Holistiek kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.