Davies, Adam - De kikkerkoning. Een liefdesverhaal

Schrijver:
Titel: De kikkerkoning. Een liefdesverhaal
ISBN: 9789050004985
Taal: Nederlands
Uitgever: Vassallucci Amsterdam
Bijzonderheden: 2002, paperback, 333 pp. Vertaling: Mieke Vastbinder.
Prijs: € 4,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Harry Driscoll woont en werkt in New York City (als je arm zijn, op het punt ontslagen te worden bij de uitgeverij waar je werkt en levend op een dieet van homemade ketchupsoep en hapjes die je achteroverdrukt op party's waar je niet voor bent uitgenodigd, zo wilt noemen). Zijn familie is rijk(maar Harry niet). Hij heeft gestudeerd aan de Ivy Leaguw (maar wat is hij daarmee opgeschoten?). MAAR. Harry Driscoll heeft een droom (als je een in een kast verstopt manuscript een droom kunt noemen). Harry Driscoll heeft een vriendin (hoewel geslachtsgemeenschap niet aan de orde is). Harry Discoll bezit zelfs gevoelens (hij heeft zijn vriendin op een dag in het park gevraagd altijd bij hem te blijven). En andere meisjes? Die vormen geen probleem Harry is het probleem. Hij kan het woord 'liefde' niet uit zijn mond krijgen..
Verder lezen

De boekenzolder uit Sellingen

Logo De boekenzolder

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De boekenzolder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.