J.A. Walburg - Mentaal vermogen

Schrijver:
Titel: Mentaal vermogen
ISBN: 9789046805466
Uitgever:
Bijzonderheden: Als nieuw - Hardback met losse stofomslag Winkelfris
Prijs: € 6,00
Verzendkosten: € 3,75 (binnen Nederland)
Meer info:
De hoeveelheid informatie die we dagelijks verwerken doet een steeds zwaarder beroep op onze veerkracht. We nemen tot in detail kennis van wat er in de wereld gebeurt en dat raakt ons. Wellicht verklaart dat waarom we onze emotionele problemen ook sterker ervaren. Stress, depressieve gevoelens en angst verstoren in toenemende mate ons persoonlijk evenwicht en onze productiviteit op het werk.
Volgens Jan Auke Walburg is mentaal vermogen datgene dat iemand in staat stelt een gelukkig, betrokken en zinvol leven te leiden. Het investeren in je persoonlijke, sociale en intellectuele vaardigheden, de positieve psychologie, vergroot het gevoel van geluk.

Wat je kunt doen om bij te
dragen aan je eigen geluk en
dat van de ander

In Mentaal vermogen herleidt Walburg uit de wetenschappelijke literatuur over geluk en veerkracht zes vaardigheden die de ontwikkeling van mentale vermogens bepalen. Vervolgens laat hij zien hoe deze vaardigheden meer geluk kunnen brengen in het persoonlijke leven, in organisaties en in de maatschappij.
Verder lezen

Zin in Boeken uit Heusden

Logo Zin in Boeken

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit België) betalen. Zin in Boeken Heusden is gespecialiseerd in: Psychologie, Esoterie, Mystiek, Spiritualiteit. Boeken worden verstuurd in bubbeltjes envelop, retour sturen zonder opgave van redenen is altijd mogelijk Onze fysieke winkel is gevestigd in Heusden Vesting en is 6 dagen per week open, óók op zondag. Kom gezellig langs.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

J.A. Walburg - Mentaal vermogen