Boisset, Caroline - Pompoenen & Kalebassen

Schrijver:
Titel: Pompoenen & Kalebassen
ISBN: 9789062557301
Taal: Nederlands
Uitgever: Terra - Lannoo, Uitgeverij
Bijzonderheden: 1997, Gebonden In uitstekende staat
Prijs: € 10,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Door hun heldere kleuren en bijzondere vormen worden pompoenen en kalebassen over de hele wereld steeds populairder. Ontdek de veelzijdigheid van deze prachtige vruchten en leer hoe u ze zelf kunt kweken en verwerken tot heerlijke gerechten of originele decoraties. * Ontdek hoe u zelf pompoenen en kalebassen kunt kweken in elke tuin, van een grote boerentuin tot een kleine stadstuin. * Met stap-voor-stap instructies voor het versieren van kalebassen tot originele decoraties en geschenken. * Meer dan 6O recepten voor soepen, hoofdgerechten, broden, hartige en zoete taarten, salades en chutneys. * Een geïllustreerd overzicht met meer dan 13O pompoenen en kalebassen, met een beschrijving van hun specifieke eigenschappen en gebruiksmogelijkheden.
Verder lezen

Plant en boek uit Laren NH

Tenzij anders vermeld zijn de boeken zonder stickers, ex libris, naam vorige eigenaar of tekst.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Boisset, Caroline - Pompoenen & Kalebassen Boisset, Caroline - Pompoenen & Kalebassen

Vanwege structureel onderhoud kunt u geen bestellingen plaatsen tussen 3:00 en 3:20 (GMT +1).
Onze excuses voor het ongemak.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Plant en boek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Plant en boek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Plant en boek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Plant en boek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.