Kushi , Michio . & Alex Jack . [ ISBN 9789072538055 ] 4422 - Ge

Schrijver:
Titel: Genees Wijzer / Geneeswijzer . ( De complete gids om op een natuurlijke macrobiotische wijze meer dan 200 gezondheidsproblemen te voorkomen en te verlichten . ) In de kringloop van het leven speelt voedsel een essentiële rol . -
ISBN: 9789072538055
Uitgever: Genmai .
Bijzonderheden: Gebonden met harde kaft met 2 leeslinten en omslag in als nieuwe staat - 4422 - 1e dr 2006 - 620 p - 1300 gr - 18,5x22,7 cm - 6 cm dik
Prijs: € 80,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
- Helaas is in onze hooggeindustrialiseerde samenleving de kennis over voedsel gereduceerd tot het denken in landbouwopbrengsten en nutriënten met de opkomst van de biologische en biodynamische landbouw groeit er gelukkig en tegenbeweging. Tegelijkertijd ontwikkelt zich in toenemende mate hebben we zijn wat voedsel doet in ons lichaam en hoe we onze voedselinname moeten afstemmen op ons totale leefpatroon.

Dit is vooral te danken aan de inzichten van de macrobiotiek die ons op basis van de natuurwetten van yin en yang leert hoe wij onze levens energie ( ki) kunnen balanceren. De meest effectieve manier om dit te realiseren is door middel van de juiste voedselkeuze afgestemd op onze leeftijd en onze dagelijkse behoefte. Maar al te vaak eten wij ook basis van gewenning en emotionele bevrediging uiteraard moet ons daarvoor goed smaken, maar de functie dagelijks voedsel onfatsoenlijk veel meer naar het schreeuwen van de tong. Niet alles dat goed smaakt verzekerd ons van optimale gezondheid en geestelijke evenwichtigheid. Het is frappant om te zien dat de eenvoudige pure en smakelijke macrobiotische maaltijd die door Michio Kushi al tientallen jaren in talrijke boeken publicaties en lezingen wordt gepropageerd, in toenemende mate door wetenschappers en onderzoekers over de gehele wereld geheel of gedeeltelijk wordt overgenomen en aanbevolen. Het voedsel ook ons medicijn kan mij meer dan 200 gezondheidsproblemen lees je in deze handzame en overzichtelijke gids met een Nederlandse titel Genees Wijzer doelen wij op de mogelijkheid die hij bevat om je in de universele kennis van yin en yang verder te verdiepen of het nu gaat om een gewone verkoudheid en allergie, hartziekte of kanker in alle gevallen moet de balans in onze levensenergie weer hersteld worden. Dit boek verschaft niet alleen inzicht in de oorzaken en symptomen van verschillende aan doen hè maar de auteurs Michio Kushi en Alex Jack liggen even eens duidelijk uit hoe je meer balans gaan creëren door te beginnen met deze zinnige en evenwichtige leef en eetwijzer.
Verder lezen

DE ESOTERIER uit Amstelveen

zakelijk

Logo DE  ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .
IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen
info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133
Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Kushi , Michio . & Alex Jack . [ ISBN 9789072538055 ] 4422 - Genees Wijzer / Geneeswijzer . ( De complete gids om op een natuurlijke macrobiotische wijze meer dan 200 gezondheidsproblemen te voorkomen en te verlichten . ) In de kringloop van het leven speelt voedsel een essentiële rol .  - Kushi , Michio . & Alex Jack . [ ISBN 9789072538055 ] 4422 - Genees Wijzer / Geneeswijzer . ( De complete gids om op een natuurlijke macrobiotische wijze meer dan 200 gezondheidsproblemen te voorkomen en te verlichten . ) In de kringloop van het leven speelt voedsel een essentiële rol .  -

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DE ESOTERIER

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Bocurio
    Kamer van Koophandel nummer: 34138285
    NL001177745B36
    http://www.bocurio.nl
  • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.