Carter, Mary Ellen - De voorspellingen van Edgar Cayce

Schrijver:
Titel: De voorspellingen van Edgar Cayce
ISBN: 9789065560926
Taal: Nederlands
Uitgever: De Ster
Bijzonderheden: 1993 / paperback / 242 pag. / 359 gram / gelezen en in goede staat
Prijs: € 15,00
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Dit boek van Amerika's beroemdste paragnost bevat honderden opmerkelijke voorspellingen over nationale, internationale, psychologische en wetenschappelijke onderwerpen. Zij zijn te vinden in de beroemde 'levenslezingen' van Edgar Cayce die werden gegeven voor het genootschap voor paranormaal onderzoek, de Vereniging voor Onderzoek en Verlichting (A.R.E.).
De voorspellingen werden grotendeels gegeven in de twintiger en dertiger jaren van de twintigste eeuw en hebben veelal betrekking op de tweede helft van deze eeuw. Zij hebben ook betrekking op uiteenlopende onderwerpen zoals de wereldsituatie, de verhouding tussen volkeren, technische ontwikkelingen en ontdekkingen, aardbevingen, vulkaanuitbarstingen, enz.
Het boek bevat hoofdzakelijk Edgar Cayce's eigen woorden en vormt een informatieve, verhelderende gids tot de opmerkelijke lezingen van Amerika's beroemdste en betrouwbaarste profeet. Voor allen die zich ernstig met het wereldgebeuren, de wetenschap of de parapsychologie bezig houden, is dit boek van groot belang.
Verder lezen

Holistiek uit Zevenaar

Logo Holistiek

Met name boeken over esoterie, spiritualiteit, religie en psychologie. Posttarieven 2021: Verzendkosten NEDERLAND: Brievenbuspost (38x26,5x3,2 cm) afhankelijk van gewicht: - 100 tot 350 gram: € 3,84 - 350 gram tot 2 kilo: € 4,50 Pakketpost via postnl: € 7,25 (tot 10 kilo) Verzendkosten BELGIË/DUITSLAND: - 2 kilo € 9,30 Met Track&Trace tot 2 kilo: € 13,00

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Carter, Mary Ellen - De voorspellingen van Edgar Cayce Carter, Mary Ellen - De voorspellingen van Edgar Cayce Carter, Mary Ellen - De voorspellingen van Edgar Cayce

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Holistiek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Holistiek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Holistiek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Holistiek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Holistiek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.