Onbekend - Aboriginal Sprookjes En Mythen

Schrijver:
Titel: Aboriginal Sprookjes En Mythen
ISBN: 9789038911151
Uitgever: Elmar
Bijzonderheden: Naam, sticker, stempel of persoonlijke boodschap voorin. Conditie: Goed. Editie: 1. Jaar: 2000. Taal: Nederlands.
Prijs: € 8,85
Verzendkosten: € 3,00 (binnen Nederland)
Meer info:
De mythen, sagen en sprookjes van de oorspronkelijke bewoners van Australië spelen zich af in de Droomtijd: een aanduiding voor de scheppingstijd, toen de mythische voorouderwezens door het lege land trokken en de wereld schiepen. Maar die Droomtijd loopt door tot in het heden, en de voorouderwezens manifesteren zich nog altijd in versteende vormen, in dieren en planten en blijven invloed uitoefenen op de alledaagse werkelijkheid. Prachtige verhalen uit een voor westerlingen misschien vreemde, maar zeer zeker fascinerende cultuur.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

Logo boekenbalie

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit Belgie) betalen. Het is niet mogelijk boeken af te halen. - Op voorraad in ons magazijn. - Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden. - Stevig verpakt - We verzenden ook naar België voor € 6,75 - Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Onbekend - Aboriginal Sprookjes En Mythen